5 trends για να στολίσεις το σπίτι στο lockdown

5 trends για να στολίσεις το σπίτι στο lockdown

Θα στολίσεις σύντομα; Σου έχουμε ιδέες

Τη φετινή χρονιά- αν ειδικά είσαι από τους fans της διακόσμησης νωρίς νωρίς- θα πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις στο χριστουγεννιάτικο deco.
Δεν χρειάζεται όμως να αγχώνεσαι γιατί από το εξωτερικό έρχονται τέσσερα χριστουγεννιάτικα trends από τους Influencers για να στολίσεις απίθανα εν μέσω πανδημίας.

Το minimal είναι το καλύτερο!
Όπως ο λογαριασμός malmo and moss, η ισορροπία ανάμεσα στο γιορτινό και στο minimal είναι ιδανική για τις φετινές γιορτές. Βάλε τα λουλούδια του χειμώνα, τα μούρα και στεφάνια στο σπίτι για ένα πιο παραδοσιακό γιορτινό σκηνικό.


https://www.instagram.com/p/CHV3YvAhjMs

Βάλε τις γιρλάντες στο παιχνίδι
Αν έχεις και σκάλες ή τζάκι, τόσο το καλύτερο. Οι γιρλάντες που λατρέψαμε στη δεκαετία του 80, επιστρέφουν στη γιορτινή διακόσμηση και μπορούν να ντύσουν πολλές γωνιές του σπιτιού σύμφωνα με το ITS_ALL_ABOUT_THE_HOUSE.


https://www.instagram.com/p/B5UdWR8nyjF

Τα διακοσμητικά στοιχεία του κήπου, μπαίνουν μέσα στο σπίτι
Αν σου λείπουν κάποια διακοσμητικά στοιχεία, μπορείς να φέρεις μέσα στο σπίτι, κάποια στοιχεία από την εξωτερική διακόσμησης, όπως είναι τα φωτάκια, τα μεγάλα αστέρια, σύμφωνα με όσα προτείνει και το thehousethatjenbuilt. Ειδικά τα φωτάκια κουρτίνα, μπορούν να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού και να σου ανάψουν τη διάθεση.


https://www.instagram.com/p/B6bQbBsAKkc

Βάλε χρώμα:
Δεν χρειάζεσαι πολλά στολίδια όταν επενδύεις στο χρώμα. Και είναι σίγουρο πως εν μέσω lockdown θες περισσότερο χρώμα για να χρωματιστεί και η διάθεσή σου. Ένα μικρό δέντρο όπως του @comedowntothewood' με μπόλικες καλτ πολύχρωμες μπάλες και πολλά διαφορετικά χρωματιστά διακοσμητικά στοιχεία, θα κάνουν το σπίτι σου luna park διακόσμησης.


https://www.instagram.com/p/B5lMuvwpmgv

Λίγα και παστέλ:
Ο λογαριασμός victoria road restoration σου προτείνει το αυτονόητο: Παστέλ αποχρώσεις, γκρι πινελιές για αυτές τις διαφορετικές γιορτές. Το παστέλ δεν θέλει άλλωστε πολλά στολίδια!


https://www.instagram.com/p/B4B-e1OHsQY