Δύο ιδέες για να διακοσμήσεις του τοίχους σου εν μέσω καραντίνας

Δύο ιδέες για να διακοσμήσεις του τοίχους σου εν μέσω καραντίνας

Και θα ανανεώσεις τον χώρο σου και θα ξεχαστείς

Τι και αν είναι μόλις η πέμπτη μέρα της καραντίνας, νιώθεις πως ο χρόνος περνά βασανιστικά αργά και εσύ έχεις σχεδόν εξαντλήσει τη φαντασία σου και ό,τι είχες στο νου σου να κάνεις μέσα στη καραντίνα. Αν πράγματι νιώθεις κάπως έτσι τότε μάλλον σου βρήκαμε με τι να ασχοληθείς από αύριο.

Θυμάσαι αυτόν τον τοίχο στο σαλόνι που είναι άδειος και κάθεσαι και τον κοιτάς συνεχώς σκεπτόμενη τι θα μπορούσες να κάνεις; Βασικά με τον κοιτάς απλώς δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα απολύτως. Αν όμως βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει και πάρεις και μια βοήθεια από το διαδίκτυο, τότε πολλά μπορούν να αλλάξουν και το σπίτι σου να μην είναι πια όπως το φανταζόσουν.

Με μια μικρή έρευνα στον μαγικό κόσμο του Internet μπορείς να κάνεις πάρα πολλά πράγματα, αρκεί να έχεις όρεξη και ενέργεια που είναι και τα πιο βασικά χαρακτηριστικά αν μας ρωτάς. Εμείς ψάξαμε λίγο και σου βρήκαμε δύο πράγματα που μπορείς να κάνεις στον τοίχο σου και να νιώσεις καλύτερα.

Πώς τα πήγαινες στο σχολείο με τις κατασκευές και τις χειροτεχνίες; Αν τα χέρια σου έπιαναν, τότε δεν θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα να φτιάξεις τα στεφάνια με τα χάρτινα λουλούδια για να διακοσμήσεις τον τοίχο σου στο σαλόνι. Όταν η παιδική ηλικία συναντά τον ενήλικα και κάνει τον τοίχο σου να δείχνει μοναδικός. Προσάρμοσε τα χρώματα των λουλουδιών για να ταιριάζουν με το ήδη εξοπλισμένο δωμάτιό και θα είναι η τέλεια προσθήκη σε αυτόν τον βαρετό τοίχο που πάντα βαριόσουν να βλέπεις άδειο.


https://www.instagram.com/p/CDlZnnGlhd8

Η δεύτερη ιδέα θα κάνει την αγάπη σου για τα φυτά μεγαλύτερη και θα σε κάνει και λίγο πιο υπεύθυνη αφού θα πρέπει να τα φροντίζεις να μη μαραθούν. Βάψε τον άδειο τοίχο στο αγαπημένο σου χρώμα παράγγειλε online κασπώ σε ουδέτερα χρώματα και φύτεψε ή αγόρασε (επίσης online) αγαπημένα φυτά εσωτερικού χώρου και κρέμασε τα στον τοίχο όπως θα δεις παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/CCl2HVejMop