Μετακομίζει η Μαίρη Συνατσάκη αλλά το σπίτι που αφήνει είναι απίθανο

Μετακομίζει η Μαίρη Συνατσάκη αλλά το σπίτι που αφήνει είναι απίθανο

Τα διακοσμητικά στοιχεία στο σπίτι της Μαίρης που λατρέψαμε

Ακόμα μία χρονιά, ακόμα μία μετακόμιση για τη Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια και influencer ανακοίνωσε πως αυτή τη στιγμή μετακομίζει από το girly διαμέρισμά της στο κέντρο της Αθήνας και ήδη μαζεύει κούτες και πράγματα.

Η χρονιά αυτή ήταν γεμάτη αλλαγές για την Mairiboo του Instagram που λόγω covid19, είχαμε συνηθίσει να τη βλέπουμε στο διαμέρισμά της εξαιτίας της καραντίνας season 1 και 2.

Είναι πιθανό την απόφαση αυτή της Μαίρης να επηρέασε το γεγονός πως 40 περίπου ημέρες πριν, διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της και το έκαναν άνω κάτω κλέβοντας τελικά μόνο κάποια κοσμήματα.

Η ίδια η Μαίρη έλειπε από το σπίτι μιας και είχε πρόβες.

«Μπήκαν στο σπίτι μου την προηγούμενη εβδομάδα. Ευτυχώς δεν ήμουν μόνη μου όταν γύρισα και το βρήκα βομβαρδισμένο. Όταν έφτασα εδώ, πήγα να μπω στο σπίτι και είδα ότι ήταν ξεκλείδωτα… Εκεί άρχισαν λιγάκι να με ζώνουν τα φίδια. Το θέμα με όλη αυτή την ιστορία, που έχει κάμποση βία και είναι πάρα πολύ επεμβατικό στο χώρο σου όλο αυτό το πράγμα, είναι ότι μπόρεσε να λειτουργήσει το μυαλό μου με περισσότερο θετικό τρόπο παρά αρνητικό. Δηλαδή από τη στιγμή που πέρασα το πρώτο σοκ, γιατί είναι ένα σοκ αυτό, συνειδητοποίησα ότι έχει αρχίσει ο εγκέφαλος μου να λειτουργεί γνήσια πιο θετικά. Μου πήραν τα λίγα κοσμήματα αξίας, αφού δεν έχω ποτέ μετρητά στο σπίτι».

Παρά το γεγονός της διάρρηξης, το διαμέρισμα της Συνατσάκη, με την ωραία τεχνοτροπία στον τοίχο, τα πολλά χρώματα και τα pop αντικείμενα σίγουρα θα αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς ενοικιαστές.