Τις πιο ωραίες μπάλες για το δέντρο σου θα τις φτιάξεις μόνη σου

Τις πιο ωραίες μπάλες για το δέντρο σου θα τις φτιάξεις μόνη σου

Είναι πανεύκολο και θα εντυπωσιάσεις

Τα Χριστούγεννα αν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για να φτιάξεις τη διάθεσή σου, ειδικά τα φετινά, είναι να στολίσεις το σπίτι σου όσο πιο όμορφα γίνεται και με όσο περισσότερα λαμπάκια μπορείς για να φωτίσεις την ψυχή σου. Δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά τα λαμπάκια πάντα μας γεμίζουν μια αδιόρατη χαρά και μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα, και αυτό πρέπει να γίνει και αυτά τα Χριστούγεννα.

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που παρά το lockdown δουλεύουν ακόμη (θετικό αυτό) και δεν έχεις στολίσει ακόμη, αλλά θα το κάνεις σήμερα ή αύριο, τότε σου έχουμε την πιο cool ιδέα για τις μπάλες που θα βάλεις στο δέντρο σου. Μπορείς να φτιάξεις τις δικές σου, χρησιμοποιώντας μόνο 3 υλικά.

Αρχικά στην αγορά στα εποχιακά ήδη αν ψάξεις θα βρεις διάφανες μπάλες για το δέντρο. Μπορείς λοιπόν να αγοράσεις αρκετές από αυτές και στη συνέχεια να προμηθευτείς μία λευκή υγρή κόλλα και χρυσόσκονη στις αποχρώσεις που θέλεις από το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου.

Μόλις επιστρέψεις στο σπίτι σου με τα αντικείμενα που αγόρασες μπες εδώ (θα σε περιμένουμε) και δες το βίντεο που βρήκαμε στο Tik Tok για τις πιο όμορφες και γιορτινές μπάλες ever.