Το σπίτι που νοικιάζει η Ivanka Trump και ο σύζυγός της είναι από άλλον πλανήτη

Το σπίτι που νοικιάζει η Ivanka Trump και ο σύζυγός της είναι από άλλον πλανήτη

Από τις φωτό και μόνο δείχνει υπέροχο.

Η ενότητα «σπίτια διασήμων» με την οποία ασχολούμαστε εδώ στο Queen.gr το τελευταίο διάστημα, μας αρέσει πολύ, και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από τις φωτογραφίες που βλέπουμε κάθε φορά. Έχουμε δει κάποια πολύ εντυπωσιακά σπίτια Ελλήνων celebrities, όμως αυτά του εξωτερικού είναι αλήθεια το κάτι άλλο. Θέα στη θάλασσα, φοίνικες, πισίνες και ανέσεις που ίσως μόνο σε ταινία θα μπορούσες να δεις.

Κάπως έτσι είναι και το σπίτι που νοικιάζει η Ivanka Trump και ο σύζυγός της Jared Kushner. Το ζευγάρι ενοικιάζει ένα υπερπολυτελές σπίτι στο «Arte Surfside», που είναι ένα συγκρότημα με 16 κατοικίες.

Οι ανέσεις του κτηρίου περιλαμβάνουν εσωτερική πισίνα περιμετρικά 23 μέτρων, γήπεδο τένις στον τελευταίο όροφο και μια λίμνη διαλογισμού. Οι τιμές ενοικίασης για μία από τις 16 κατοικίες κυμαίνονται περίπου 40.000 δολάρια, ανέφερε το CNN και η τυπική τιμή πώλησης για μια μονάδα κυμαίνεται από 7 έως 15 εκατομμύρια δολάρια. Η Wall Street Journal ανέφερε ότι η σουίτα ρετιρέ πουλήθηκε για 33 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ σε ένα στέλεχος ιδιωτικών μετοχών της Νέας Υόρκης.

Οι φωτογραφίες που έχουμε από το σπίτι της Ivanka και του Jared πάντως είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Ξέρουμε πόσο θέλεις να τις δεις, γι’ αυτό και θα σε οδηγήσουμε στη gallery παρακάτω.