Στο σπίτι της Angelina Jolie δεν θα βαριόμασταν ούτε στην καραντίνα

Στο σπίτι της Angelina Jolie δεν θα βαριόμασταν ούτε στην καραντίνα

Οκ, η Angelina βαρέθηκε, εμείς πάλι όχι.

Μια σπάνια αλλά από καρδιάς συνέντευξη έδωσε η Angelina Jolie στη Bρετανική Vogue, η οποία μοιράστηκε με το έντυπο το πώς πέρασε την καραντίνα εξαιτίας της πανδημίας.

Η 45χρονη Jolie, μαμά έξι παιδιών ηλικίας 12 έως 19 ετών μίλησε και για τη μητρότητα και τις δυσκολίες που έχει, ακόμα και για μια σταρ του Hollywood κλεισμένη σπίτι.

«Ποτέ δεν μου άρεσε να μένω σταθερή, ήθελα να γίνω μαμά, να έχω πολλά παιδιά αλλά το φανταζόμουν όλο αυτό κάπου στη ζούγκλα σαν την Jane Goodall, δεν φανταζόμουν πως θα ζούσα τόσο παραδοσιακά. Και νιώθω πως δεν έχω καθόλου όλα αυτά τα χαρίσματα των παραδοσιακών μαμάδων αλλά τα παιδιά με βοηθάνε».

Βέβαια, το να μένεις σε ένα τεράστιο σπίτι με μια τεράστια αυλή, είναι ένα θετικό στο ζήτημα καραντίνας. Το σπίτι Cecil B. DeMille που αγόρασε το 2017 η Jolie, έχει έξι υπνοδωμάτια, δέκα μπάνια, θυμίζει βίλα της Ιταλίας και βρίσκεται αρκετά κοντά στο σπίτι του Pitt για να μπορεί κι εκείνος να βλέπει τα παιδιά του.

«Ένιωσα πίεση όταν μετακόμισα αλλά μου αρέσει που δεν υπάρχει δωμάτιο ψυχαγωγίας, που υπάρχουν πολλοί διάδρομοι και μέρη να περπατήσεις και να σκεφτείς, νιώθω τυχερή που έχουμε αυτό το σπίτι αυτή τη στιγμή».

Η κατοικία που φιλοξενεί τη Jolie και τα παιδιά της είναι χτισμένη το 1913 και διαθέτει σπιτάκι πισίνας και ένα ξεχωριστό στούντιο ενώ η πισίνα έχει χτιστά σιντριβάνια γύρω της και πολλούς κήπους με δέντρα και τριανταφυλλιές.

Το σπίτι αγοράστηκε έναντι 24.95 εκατομμυρίων και διαθέτει ακόμα γυμναστήριο και τεράστια βιβλιοθήκη.



d