Ανανέωσε το σπίτι σου με pastel αποχρώσεις

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Ανανέωσε το σπίτι σου με pastel αποχρώσεις

Άλλαξε διάθεση με στιλ και δημιουργία!

Κάθε σεζόν μας δημιουργεί μια μεγάλη ανάγκη για ανανέωση. Ειδικά αυτή την εποχή που βρισκόμαστε διαρκώς στο σπίτι, θέλουμε να φέρουμε τα πάνω κάτω για να νιώσουμε καλά.

Βαρέθηκες τα παλιά σου αντικείμενα και θέλεις να τα μεταποιήσεις; Σου φαίνεται πως η κουζίνα σου έχει πολλά πράγματα που θα προτιμούσες να είχαν ένα πιο φωτεινό χρώμα; Η γωνιά που έχεις στήσει το γραφείο σού χρειάζεται ανανέωση; Αν σ' έχει πιάσει μια μανία με την αλλαγή (είναι πολύ λογικό ειδικά τώρα που η καραντίνα μας έχει κρατήσει μακριά από όλα και όσους αγαπάμε), μπορείς με απλούς τρόπους να δημιουργήσεις μικρά έργα τέχνης που θα σου αλλάξουν τη διάθεση!

Και δεν είναι μόνο η διάθεσή σου που αλλάζει, είναι που πραγματικά η οπτική ενός χώρου διαφορετικού, σε κάνει να ελπίζεις, να γεμίζεις όμορφα συναισθήματα και να κάνεις μόνο θετικές σκέψεις για το μέλλον!

Για την αλλαγή αυτή λοιπόν θα χρειαστείς πολύ φαντασία και λίγα χρώματα της αρεσκείας σου.

Τα pastel είναι πάντα της μόδας, πόσο μάλλον τώρα που ανυπομονούμε να έρθει η άνοιξη. Οι απαλές, αγνές αποχρώσεις προσδίδουν καθαρότητα και ρομαντισμό, φινέτσα και στιλ.

Για εσένα λοιπόν που κουράστηκες τα τετριμμένα, έχουμε τις πιο inspirational ιδέες! Τι κι αν έχουμε ακόμα Φεβρουάριο; Η Άνοιξη θα έρθει και γι΄αυτό πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες. Εξάλλου τι θέλει η διάθεσή μας για να αναπτερωθεί; Φως και καθαρότητα, όλα όσα πρεσβεύουν οι pastel αποχρώσεις δηλαδή.

Ακολούθησε τα βήματα στο video που ακολουθεί και φτιάξε την διάθεσή σου μονομιάς.