Στο σπίτι της Serena Williams στο Miami δεν θα μας πείραζε κανένα lockdown

Στο σπίτι της Serena Williams στο Miami δεν θα μας πείραζε κανένα lockdown

Είναι απλά ονειρικό.

Ακόμη ένα lockdown ξεκίνησε σήμερα στην Αττική και ξάφνου νιώθουμε σαν να είμαστε στη μέρα της μαρμότας. Ένα πράγμα αναρωτηθήκαμε; Πώς μπαίνουμε σε lockdown ενώ είμαστε ήδη σε lockdown; Αυτή η απορία λογικά δεν θα απαντηθεί ποτέ, κι εμείς για ακόμη μια φορά θα μείνουμε μέσα τηρώντας τα μέτρα και ελπίζοντας όλο αυτό που ζούμε να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Τώρα που το ξανασκεφτόμαστε βέβαια δεν θα μας ένοιαζε κανένα lockdown αν το περνούσαμε στο σπίτι της Serena Williams . Η διάσημη τενίστρια συνεργάζεται με την εταιρεία σχεδιασμού της Venus Williams για να χτίσει το σπίτι των ονείρων της στο Miami, σε ένα μέρος που απέχει λίγα λεπτά από την αδελφή της και τους γονείς τους. Μετά από τρία χρόνια ανακαίνισης και διακόσμησης του νέου σπιτιού, η Serena έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό Architectural Digest.

«Καλώς ήρθατε στο σπίτι μου. Σχεδιάζω αυτό το σπίτι για πολύ καιρό. Το δούλευα πολύ με την αδερφή μου Venus - έχει μια εταιρεία εσωτερικού σχεδιασμού που ονομάζεται V Starr Interiors». Για την ακρίβεια δούλευε την ανακαίνιση αυτή περίπου πέντε χρόνια μαζί με την αδερφή της.


https://www.instagram.com/p/CK7pyninHO4

Μεταξύ των χαρακτηριστικών του σπιτιού είναι τα θερμαινόμενα δάπεδα, μια σάουνα και μια κάβα κρασιών. Η κόρη της Serena, η Olympia, έχει ένα δωμάτιο που διαθέτει ένα κατά παραγγελία κρεβάτι που μοιάζει με κάστρο. Με 23 τίτλους Grand Slam, είναι επίσης λογικό, ότι η Serena έχει επίσης μια αίθουσα τροπαίων στο σπίτι.

Στο Instagram account @HousesofCelebs είδαμε τις φωτογραφίες από το σπίτι της και πραγματικά πάθαμε πλάκα με το πόσο μεγάλο και υπέροχα διακοσμημένο είναι. Στη gallery που ακολουθεί παρακάτω θα δεις τις φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της που πιστεύουμε πως κι εσύ θα λατρέψεις.

Δες προσεκτικά τις φωτογραφίες και πες μας. Ποιο lockdown να σε επηρεάσει όταν μένεις σε ένα τέτοιο σπίτι;