Ο καναπές που έχει γίνει η απόλυτη deco μανία στο Instagram

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Ο καναπές που έχει γίνει η απόλυτη deco μανία στο Instagram

Τον λατρεύουν όλοι οι celebrities και όχι άδικα!

Η Chrissy Teigen προκάλεσε φρενίτιδα στο Instagram με αυτά τα νέα έπιπλα που απέκτησε. Η συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και πρώην μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προσωπικό της account στο Instagram που διαφημίζει τη νέα σειρά επίπλων που απέκτησε για το σπίτι της.

Σε μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η διάσημη persona φαίνεται ν΄απολαμβάνει τον καφέ καναπέ της μαζί με τον σύζυγό της, John Legend.

Όπως ήταν αναμενόμενο χιλιάδες άνθρωποι σχολίασαν κάτω από το post της για το πώς και πού μπορούν να βρουν αυτόν τον fluffy καναπέ που μοιάζει με όνειρο. «Χρειάζομαι πληροφορίες γι΄αυτόν τον καναπέ», έγραψε ένας ακόλουθος και η Chrissy Teigen δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά από το ν' αποκαλύψει τη μάρκα του.

https://www.instagram.com/p/CLCl_KwBYih/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόκειται λοιπόν για τον καναπέ που έχει κάνει χαμό στα social media, σε Instagram και Pinterest. Μιλάμε για τη νέα σειρά του Mario Bellini Camaleonda. Μπορεί να μην γνωρίζεις το όνομά του, αλλά γνωρίζεις σίγουρα το σχέδιό του.

Βρίσκεται στα σαλόνια πολλών διάσημων. Από το σαλόνι της Teigen, της influencer Aimee Song, της Αμερικανίδας lifestyle expert Athena Calderone και του Mike D των Beastie Boys.

Όταν o τελειομανής Marc Jacobs άνοιξε το pop-up store του στην Madison Avenue το 2018, τοποθέτησε έναν πράσινο Camaleonda καναπέ στη μέση του καταστήματος ενώ η Stella McCartney επέλεξε μια ροζ εκδοχή του για την ναυαρχίδα της στην Old Bond Street.

Stella McCartney1

O σχεδιασμός του υπέροχου fluffy καναπέ είναι τόσο οικείος στον χώρο που από μόνος του δημιουργεί deco statment. Σε βελούδινη υφή αλλά και δέρμα (για όσους προτιμούν τις πιο «ψυχρές» επιλογές), ο καναπές με την καπιτονέ σχεδίαση σε παρασέρνει να τον απολαύσεις. Το Camaleonda είναι ένα σχέδιο που δε θέλει ιδιαίτερες συστάσεις για να το αγαπήσεις. Ίσως είναι καλύτερο να αφήσουμε τον Mario Bellini να περιγράψει τη δημιουργία του με τα δικά του λόγια: «Συνδέσαμε δύο λέξεις: camaleonte (που σημαίνει χαμαιλέοντας), αυτό το εξαιρετικό ζώο που είναι ικανό να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον, και onda (που στα Ιταλικά σημαίνει κύμα)», είπε ο καλλιτέχνης στο Architectural Digest.

Δες τους celebrities που έχουν επιλέξει να εντάξουν στον προσωπικό τους χώρο τον νέο καναπέ του Mario Bellini...