Olivia Wilde-Harry Styles: Συγκατοικούν σε ένα σπίτι που ήδη... ζηλέψαμε

Olivia Wilde-Harry Styles: Συγκατοικούν σε ένα σπίτι που ήδη... ζηλέψαμε

Όχι ότι περιμέναμε κάτι λιγότερο!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση περί σχέσης ανάμεσα στη φρεσκοχωρισμένη Olivia Wilde και τον Harry Styles! Ως γνωστόν, οι δύο stars συνεργάζονται στην ταινία «Don't Worry Darling», την οποία σκηνοθετεί η Wilde και πρωταγωνιστεί ο Styles.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 36χρονη ηθοποιός και ο 27χρονος μουσικός και ηθοποιός, είναι τρελά ερωτευμένοι ενώ δεν βλέπουν την ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Να θυμίσουμε ότι η Olivia είναι μητέρα δύο παιδιών τα οποία απέκτησε με τον αρραβωνιαστικό της Jason Sudeikis. Η σχέση τους διήρκησε 7 χρόνια, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Μέχρι στιγμής πάντως, οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικές.

Όσον αφορά στα… πιτσουνάκια, οι πληροφορίες τους θέλουν ήδη να μένουν μαζί, μιας και η Olivia μετακόμισε στο προσωρινό διαμέρισμα του Harry, το οποίο του παραχωρήθηκε για τις ανάγκες της ταινίας. Μάλιστα όπως μαθαίνουμε, ανήκει στον μάνατζερ και φίλο του Jeff Azoff.

Σήμερα λοιπόν, είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού, το οποίο δείχνει τουλάχιστον ονειρεμένο. Και να φανταστεί κανείς, ότι αυτό είναι το προσωρινό τους σπίτι.

Δες το video αλλά και την gallery παρακάτω: