Πώς θα φτιάξεις μια ζεστή γωνιά για το σαλόνι σου (video)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Πώς θα φτιάξεις μια ζεστή γωνιά για το σαλόνι σου (video)

Δύο DIY κατασκευές που μπορούν να μεταμορφώσουν το σαλόνι σου.

Δεν υπάρχει πιο αναζωογονητικό από ένα μικρό «φρεσκάρισμα» στο σαλόνι μας. Τώρα που η πανδημία έχει φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή μας, το σπίτι μας δε θα μπορούσε να μη ζητά ανανέωση αφού είναι ο μόνος χώρος που μπορούμε να απολαμβάνουμε με ασφάλεια.

Κι ενώ τα καταστήματα είναι κλειστά για να μπορέσουμε να κάνουμε μια βόλτα και να αναζητήσουμε τα κατάλληλα αξεσουάρ για να διαμορφώσουμε αλλιώς τον προσωπικό μας χώρο, ήρθε η ώρα να πιάσουμε «δουλειά» και να ανακαλύψουμε (αλλά και ν΄αποκαλύψουμε) τον DIYer που κρύβεται μέσα μας.

Κι ενώ αναρωτιέσαι τι μπορείς να φτιάξεις μόνη σου ώστε να κάνει τη διαφορά, το παρακάτω video θα σου δώσει έμπνευση αλλά και συμβουλές. Δες λοιπόν πώς μπορείς να φτιάξεις μια μεγάλη κατασκευή με καθρέφτες και πηχάκια που θα χαρίσει φως και θα δημιουργήσει παράλληλα την ψευδαίσθηση ότι ο χώρος σου έγινε μεγαλύτερος.

kathreftis

Επίσης μια υπέροχη και πανεύκολη κατασκευή από ένα κομμάτι ξύλο, φλάντζες και χαλύβδινες σωλήνες νερού (τα χρησιμοποιούμε για υδραυλικές σωληνώσεις) θα δώσει ένα διαφορετικό ύφος στο τραπεζάκι του σαλονιού σου και μπορεί να μετατραπεί μέσα σε λίγα λεπτά στο δικό σου unique κηροπήγιο.

kiropigeio

Αν δεν πιστεύεις σε αυτά που σου λέω, πάτα το play να δεις και μόνη σου για πόσο απλές κατασκευές μιλάμε...