To σπίτι του Matthew Perry στο Malibu κόβει την ανάσα από τη θέα και την πολυτέλεια

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
To σπίτι του Matthew Perry στο Malibu κόβει την ανάσα από τη θέα και την πολυτέλεια

Η έπαυλη που σε αφήνει ν΄ ονειρεύεσαι.

Το σπίτι του Matthew Perry στο Malibu αποτελεί πραγματικά το όνειρο κάθε ανθρώπου σε αυτή τη Γη. Με θέα τον ωκεανό και ανέσεις που θα ζήλευε ακόμα και η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, αυτό το σπίτι μοιάζει σαν τον επίγειο παράδεισο.

Τα Μέσα Ενημέρωσης γράφουν πως ο διάσημος ηθοποιός μόλις πούλησε το υπερπολυτελές αυτό σπίτι έναντι του ποσού των 13,1 εκατομμυρίων δολαρίων. Καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό θα έλεγε κανείς αλλά γι΄αυτή την παραθαλάσσια έπαυλη όσα λεφτά κι αν ζητούσε ο ηθοποιός, είμαστε σίγουρες πως θα έβρισκε γρήγορα αγοραστή.

Σύμφωνα με το Μansionglobal.com το ακίνητο βγήκε για πρώτη φορά στην αγορά του real estate προς πώληση τον Αύγουστο του 2020 έναντι του ποσού των 14,95 εκατομμυρίων δολαρίων.Λόγω της πανδημίας όμως, τα σχέδια προς πώληση πάγωσαν και ο star της επιτυχημένης σειράς «Friends» αποφάσισε να περάσει το μεγαλύτερο μέρος της πανδημίας στην παραθαλάσσια κατοικία του και να ξανασκεφτεί την πώληση λίγο αργότερα.

Φαίνεται όμως πως ο νέος αγοραστής της βίλας βρέθηκε -ακόμη κι εν μέσω κορονοϊού- και ο ηθοποιός αναγκάστηκε να την αποχωριστεί. Σε ένα post που είχε ανεβάσει στο Instagram πριν από μερικούς μήνες ο 51χρονος star είχε γράψει: «Έχουμε φωτιά, τον ωκεανό, και δεν έχουμε ιδέα τι πρέπει να κάνουμε», αποτυπώνοντας τη μαγεία της θέας του σπιτιού του το σούρουπο.


https://www.instagram.com/p/B_oaDHrpMMf

Ο ηθοποιός αγόρασε το παραθαλάσσιο αυτό θέρετρο πριν από μια δεκαετία στα 12 εκατομμύρια δολάρια. Το σπίτι των των 1600 τ,μ βρίσκεται στο Malibu, με θέα τα γαλάζια νερά του Ειρηνικού Ωκεανού.

Τo διώροφο σπίτι περιλαμβάνει μια κύρια σουίτα που εκτείνεται σε όλο το πλάτος της κατοικίας, με ιδιωτικό μπαλκόνι. Διαθέτει υπαίθριο spa, κινηματογράφο και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και στους δύο ορόφους που προσφέρουν πανοραμική θέα στην παραλία.

Ο Perry τώρα έχει εγκατασταθεί σ΄ένα νέο σπίτι που αγόρασε τον Αύγουστο, στο Pacific Palisades, το οποίο στοίχισε 6 εκατομμύρια δολάρια.

Δε θα πούμε περισσότερα γιατί οι εικόνες αυτού του παραμυθένιου σπιτιού μιλούν από μόνες τους...