13 ονειρικά kids rooms που θα θέλουν ν' αποκτήσουν ακόμη και ...οι singles

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
13 ονειρικά kids rooms που θα θέλουν ν' αποκτήσουν ακόμη και ...οι singles

Ονειρεμένα δωμάτια που κλέβουν την παράσταση! 

 

Όταν έρχεται η στιγμή για να διακοσμήσουμε το δωμάτιό μας πάντα παίρνουμε ιδέες από το Instagram ή το Pinterest. Τα εκπληκτικά δωμάτια που βλέπουμε εκεί μοιάζουν με παραμύθια.

Κι επειδή τι πιο παραμυθέρνιο σκηνικό από ένα παιδικό δωμάτιο, είπα σήμερα να ξεναγηθούμε στον χώρο της μαγείας. Εκεί που τα παραμύθια βρίσκουν την ιδανική τους θέση και μπορούν να ξετυλίξουν άπειρες εικόνες γεμάτες δημιουργία και συναισθήματα.

Χρώματα, ζωγραφιές, κατασκευές και ονειρικά σκηνικά μέσα σε λίγα μόλις τετραγωνικά μπορούν να αποτελέσουν έναν επίγειο παράδειο, που όμοιό του δεν έχεις ξανασυναντήσει. Ακόμη κι αν δεν έχεις ένα μωράκι για να φροντίσεις την διακόσμηση του δωματίου του, αυτές οι μαγικές παιδικές κρεβατοκάμαρες έχουν τον τρόπο να μας ξεμυαλίσουν και να θέλουμε -εδώ και τώρα- να κλείσουμε τα μάτια και να μεταφερθούμε εκεί... έστω και νοερά!

Βλέποντας αυτά τα παιδικά δωμάτια, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα και όχι άδικα. Μέσα στο μυαλό σου περνάνε σκέψεις από την δική σου παιδική ηλικία, σου φέρνουν στο μυαλό το δωμάτιο που είχες αλλά κι εκείνο που πάντα ονειρευόσουν. Και πόσα χατίρια σου είχαν χαλάσει οι γονείς σου όταν ήθελες εκείνο το πριγκιπικό κρεβάτι και δεν στο πήραν ποτέ!

Επειδή λοιπόν όλα στη ζωή εξαρτόνται από το την οπτική που τα κοιτάζουμε, σήμερα είναι μια υπέροχη ευκαιρία να νοσταλίσουμε το παρελθόν και να ονειρευτούμε το αύριο, όταν θα κληθούμε να ετοιμάσουμε το δωμάτιο του δικού μας παιδιού. Αν το έχεις κάνει ήδη, γνωρίζεις πολύ καλά πόσο υπέροχη διαδικασία είναι. Αν πάλι δεν το έχεις ακόμα βιώσει, πάμε μαζί να θαυμάσουμε -αλλά και να πάρουμε ιδέες- από τις πιο iconic παιδικές κρεβατοκάμαρες που εντόπισα στο Intagram.

13 παιδικά δωμάτια που σίγουρα θα ήθελες να ήταν δικά σου...