DIY time: Φτιάξε τα ωραιότερα σουβέρ για το τραπέζι σου από λίγο φελλό

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
DIY time: Φτιάξε τα ωραιότερα σουβέρ για το τραπέζι σου από λίγο φελλό

Για να ταιριάζει υπέροχα με την κούπα σου!

Αποτελεί ένα οικονομικό υλικό και τόσο εύπλαστο που μπορεί να μεταμορφωθεί με τον πιο απλό τρόπο σε οποιαδήποτε διακοσμητική κατασκευή μπορούμε να φανταστούμε.

Ο φελλός -πέρα από το γεγονός ότι είναι και οικολογικός- είναι φιλικός προς όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, Μπορεί να κοπεί με ψαλίδι, με κοπίδι, ακόμα και άτακτα με το χέρι. Το αγαπάμε γιατί μεταμορφώνεται σε ό,τι μπορούμε να φανταστούμε. Από σουβέρ και πίνακας ανακοινώσεων έως σκουλαρίκια και δαχτυλίδια. Τι; Δε με πιστεύεις;

Σε επόμενο θέμα θα σου δείξω πώς μπορείς να κατασκευάσεις τα δικά σου αξεσουάρ ομορφιάς, τόσο εύκολα, απλώς με τη βοήθεια λίγου φελλού και της φαντασίας σου.

Αγαπάμε τα σουβέρ! Αυτά τα μικροσκοπικά έργα τέχνης ειδικά τον χειμώνα, που οι ζεστές κούπες μας με τον αχνιστό καφέ στο γραφείο ή το μυρωδάτο τσάι το απόγευμα στο σπίτι, είναι το καλύτερό μας!

Αποτελούν από μόνα τους ένα διακοσμητικό στοιχείο στο τραπέζι του σπιτιού μας. Πόσες φορές -θα είμαι ειλικρινής- δεν έχω ζηλέψει υπέροχα χειροποίητα σουβέρ που βλέπω σε γραφεία συναδέλφων. Το νέο trend επιβάλλει πολλά και διαφορετικά σουβέρ, με υλικά και υφάσματα που κάνουν τη διαφορά. Όλα όσα θα χρειαστείς είναι ένα μεγάλο χοντρό κομμάτι από φελλό, τον πυρογράφο ή ένα ανεξίτηλο μαρκαδόρο και ένα κομμάτι σπάγκο.

Πώς θα τα σχεδιάσεις; Στο video που ακολουθεί έχει όλες τις οδηγίες...