To σπίτι του Sylvester Stallone στο Los Angeles είναι αφιερωμένο στον θρυλικό Rocky

To σπίτι του Sylvester Stallone στο Los Angeles είναι αφιερωμένο στον θρυλικό Rocky

Δε φαντάζεσαι τι μαγικό μέρος είναι αυτό!

Ο super star του κινηματογράφου Sylvester Stallone είναι συνυφασμένος με τον Rocky. Τόσες και τόσες γενιές έχουν μεγαλώσει με τα κατορθώματα του θρυλικού boxer της μεγάλης οθόνης και η αλήθεια είναι πως όσες φορές και αν τα βλέπουμε, πάντα συγκινούμαστε και φανατιζόμαστε με τα κατατορθώματά του.

Ο διάσημος ηθοποιός για να τιμήσει τον ήρωα που τον έκανε γνωστό παγκοσμίως και φυσικά ήταν η αιτία να θησαυρίσει (κυριολεκτικά) διακόσμησε έτσι το σπίτι του στο Los Angeles, ώστε τα στοιχεία που απαρτίζουν εξωτερικά αλλά και εσωτερικά την έπαυλη να παραπέμπουν στον Rocky Balboa.

Μπορεί αυτή τη στιγμή ο διάσημος ηθοποιός να αποφάσισε να αποχωριστεί αυτό το σπίτι, όμως τα 110 εκατομμύρια δολάρια που ζητά για την πώλησή του θα του επιτρέψουν να φτιάξει ακόμη ένα, με την αισθητική ή όχι του Rocky.

Η έκταση των 6,5 στρεμμάτων που βρίσκεται μέσα στην αριστοκρατική κοινότητα Beverly Park, έχει ήδη ανατεθεί στο μεσιτικό γραφείο Hilton & Hyland, όπως επιβεβαιώθηκε ήδη. Ο 74χρονος Stallone και η σύζυγός του, Jennifer Flavin, έχουν το σπίτι των οκτώ υπνοδωματίων από το 1998, αλλά δεν είναι σαφές πόσα πλήρωσαν για την αγορά του.

Το σπίτι του ηθοποιού όπως μπορείς να δεις και στην gallery που ακολουθεί είναι εμπνευσμένο από τον Rocky, με πολλά στοιχεία, αγάλματα, βραβεία, φωτογραφίες και σημαντικά έργα τέχνης να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμησης τους χώρου.

Αυτή η έπαυλη έχει κάτι το διαφορετικό. Αποτίει φόρο τιμής στον Rocky και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να το λατρεύουμε...