DIY: Φτιάξε ένα rustic καναπεδάκι για το μπαλκόνι σου από παλέτες

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
DIY: Φτιάξε ένα rustic καναπεδάκι για το μπαλκόνι σου από παλέτες

Ποιος είπε πως δεν μπορείς να γίνεις ο απόλυτος DIYer;

Τώρα που η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, ετοιμαζόμαστε για ολική ανανέωση του σπιτιού αλλά κυρίως του κήπου και του μπαλκονιού μας. Και μπορεί ακόμη ο χειμώνας με τις βροχές και το τσουχτερό του κρύο να μας κρατά ακόμη μέσα στο σπίτι (είναι βλέπεις και το lockdown που συμβάλλει σε αυτό), όμως εμείς δε βλέπουμε την ώρα να βγούμε έξω και ν΄απολαύσουμε την αναγέννηση της φύσης.

Και μπορεί η πόλη να μη σου επιτρέπει εξορμήσεις στη φύση -τουλάχιστον όπως τις έχεις φανταστεί- όμως μπορεί να σε κάνει να ονειρεύεσαι πως βρίσκεσαι κοντά της. Πώς; Με μικρά tips που έχουν τη δυνατότητα να μας ταξιδεύουν.

Ένα από αυτά είναι και η ενασχόλησή μας με τον κήπο, τα λουλούδια και τις κατασκευές. Σήμερα λοιπόν τι θα 'λεγες να φτιάξουμε ένα καναπεδάκι από παλέτες που θα ομορφύνει τον κήπο ή το μπαλκόνι σου; To απόλυτο DIY για όλους όσοι αγαπούν τη rustic διακόσμηση.

Πρόκειται για μια πολύ απλή κατασκευή που δεν έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Στην ουσία θα χρειαστείς δύο παλέτες που θα βρεις στο δρόμο ή σε κάποιο μαγαζί, μπογιά, κατσαβίδι και βίδες και φυσικά τα μαξιλάρια και τα υφάσματα της αρεσκείας σου.

Στην gallery που θα βρεις παρακάτω σού έχω step by step τον τρόπο που θα το φτιάξεις: