Το απόλυτο deco trend του 2021 που κάνει τους τοίχους να φαίνονται πιο εντυπωσιακοί από ποτέ

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Το απόλυτο deco trend του 2021 που κάνει τους τοίχους να φαίνονται πιο εντυπωσιακοί από ποτέ

Οι τοίχοι δε θα είναι ποτέ πια ίδιοι.

Φέτος, περισσότερο από ποτέ, είχαμε την ανάγκη ν' ασχοληθούμε με το σπίτι και τη διακόσμησή του. Ο κορονοϊός βλέπεις, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση του προσωπικού μας χώρου καθώς -θέλοντας και μη- έπρεπε να μάθουμε να ζούμε όλη την ημέρα, κάθε μέρα μέσα σε αυτόν.

Και μπορεί να αποφασίσαμε να κάνουμε ριζικές αλλαγές στη διαρρύθμιση των εσωτερικών μας χώρων καθώς το καθεστώς της τηλεργασίας δημιούργησε την ανάγκη της διαμόρφωσης ενός νέου γραφείου in house, όμως μαζί με αυτό θελήσαμε να αλλάξουμε και πολλές άλλες γωνιές,

Τα deco trends του 2021 εστιάζουν στην προσωπική αλλαγή, στην ανάγκη για ανανέωση μέσα στα πλαίσια της ατομικότητας και της μοναδικότητας. Επειδή οι 4 τοίχοι του σπιτιού μας είναι αυτό που αντικρύζουμε περισσότερο, τα νέα interior trends εστίασαν σε ό,τι μπορεί να τους διαμορφώσει και να τους μεταμορφώσει. Χρώματα, σχέδια και τεχνοτροπίες έχουν γίνει τα δημοφιλέστερα trends της εποχής με το DIY να ανακηρύσσεται ο βασιλιάς του χώρου μας.

Άλλοι προτιμούν να αλλάζουν χρώμα στους τοίχους τους. Είναι η πιο εύκολη και γρήγορη λύση. Τα νέα όμως από τον χώρο της διακόσμησης μιλούν για τα panels, τα στοιχεία που όταν τα προσαρμόσουμε στους τοίχους μπορούν να χαρίσουν ένα εξαίσιο αποτέλεσμα. Από τα κλασικά βαμμένα panels έως την επένδυση από ξύλο σε σκανδιναβικό στιλ, η διαμόρφωση του ιδανικού τοίχου είναι καθαρά προσωπική υπόθεση.

Για να μιλήσουμε με αριθμός τα hashtag ταπετσαρίας και διαμόρφωσης τοίχων στο Instagram έχουν συγκεντρώσει πάνω από 40.000 δημοσιεύσεις και το #wallpanels έχει δει περισσότερες από 89.000 δημοσιεύσεις!


Γι' αυτό στο video αλλά και στη gallery που ακολουθούν μπορείς να δεις πώς μπορείς μόνη σου να δημιουργήσεις αυτοσχέδια panels και να μεταμορφώσεις τους τοίχους σου από τη μια στιγμή στην άλλη ...