Όχι 1, ούτε 2 αλλά 33 κατασκευές που θα απογειώσουν τη διακόσμηση του σπιτιού σου (video)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Όχι 1, ούτε 2 αλλά 33 κατασκευές που θα απογειώσουν τη διακόσμηση του σπιτιού σου (video)

Γίνε κι εσύ μια απίθανη DIYer με κατασκευές που θα εντυπωσιάσουν.

Ακόμα κι αν δεν είσαι λάτρης του DIY, αυτές οι κατασκευές θα σε ξετρελάνουν. Μέσα στα θετικά που μας «χάρισε» η πανδημία ήταν ότι βρήκαμε ασχολίες, δραστηριότητες και χόμπι που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πριν πως θα αποτελέσουν τη μεγαλύτερη λατρεία μας.

Ναι, ίσως κι εκείνοι που δεν ενδιαφέρονταν για τη διακόσμηση και τις κατασκευές, κλήθηκαν μέσα στα απανωτά lockdrown να βρουν τον τρόπο να επιδοθούν σε home made ασχολίες. Άλλες είχαν καθαρά κίνητρο ανάγκης, κάποιες άλλες όμως προωθούσαν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο. Και μέσα σε αυτό το πλαίσιο οι χειροτεχνίες έγιναν η καλύτερη ασχολία και ψυχοθεραπεία για την υγεία του μυαλού και του πνεύματός μας.

Κι επειδή μέσα στην καραντίνα μάθαμε να αγαπάμε περισσότερο το σπίτι μας, να μας αρέσει ο χώρος που ζούμε και αναπνέουμε αλλά και να ξέρουμε πώς να τον ομορφαίνουμε, έτσι οι περισσότεροι από εμάς ήρθαμε σε επαφή με το diy και δημιουργήσαμε αριστουργήματα.

Η αλήθεια είναι πως μας αρέσει να έχουμε στο σπίτι μας αντικείμενα που είναι μοναδικά! Είτε αποτελούν κάτι που αγοράσαμε οι ίδιες είτε κάτι που μας έκαναν δώρο αγαπημένα μας πρόσωπα, τα ιδιαίτερα αντικείμενα που κοσμούν το σπίτι μας έχουν ιδιαίτερη σημασία και ενέργεια για εμάς.

Τι θα έλεγες λοιπόν να πας τη δημιουργική σου δυνατότητα ένα βήμα παρακάτω και να εμπνευστείς από κατασκευές που μπορείς και μόνη σου να κάνεις, εδώ και τώρα; Πρωτότυπα αντικείμενα που θα αποτελέσουν μικρά έργα τέχνη για το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά σου με τη δική σου υπογραφή;

Στο παρακάτω video μπορείς να δεις όχι 1, ούτε 2 αλλά 33 έξυπνες (και εύκολες) DIY ιδέες προκειμένου να ξεδιπλώσεις τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου...