Χάρτινα φαναράκια: Η πιο εύκολη ιδέα για να στολίσεις ρομαντικά το μπαλκόνι σου

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Χάρτινα φαναράκια: Η πιο εύκολη ιδέα για να στολίσεις ρομαντικά το μπαλκόνι σου

Η διάθεση για ρομαντισμό απογειώνει τη δημιουργικότητά μας.

Τα πιο ρομαντικά μας βράδια μπορούν να γίνουν ακόμη πιο όμορφα αν αφήσουμε την δημιουργικότητά μας ελεύθερη. Η καραντίνα είχε και τα θετικά της. Αξιοποιήσαμε κάθε δραστηριότητα που μας άρεσε και το DIY έγινε φανατική συνήθεια. Έτσι η διακόσμηση του σπιτιού μας ανανεώθηκε και τώρα είμαστε πανέτοιμες να μεταφερθούμε και στους εξωτερικούς χώρους.

Τα βλέπεις στα μπαλκόνια και τα ζηλεύεις. Μια ματιά στο Instagram και στο Pinterest μπορεί να σε κάνει να πάρεις απίθανες ιδέες για το πώς μπορείς να τα φτιάξεις μόνη σου. Μιλάμε φυσικά για τα χάρτινα φαναράκια που μπορείς να βρεις σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Τι θα έλεγες λοιπόν να τα φτιάξεις μόνη σου;

Αυτά τα φωτεινά φαναράκια από χαρτί φωτίζουν κάθε εποχή και δημιουργούν μια απλή και κομψή ατμόσφαιρα στα βράδια σου. Είναι τα φαναράκια που μπορούν να δώσουν μια υπέροχη ρομαντική νότα στην κάθε σου στιγμή. Ειδικά τώρα που ο καιρός «γλυκαίνει» και οι στιγμές στην βεράντα ή το μπαλκόνι σου γίνονται απολαυστικές, αυτή η ιδέα είναι μοναδική... και πολύ εύκολη!

FANARAKIA FOTINA2

Δες το επίσης και σαν μια τέλεια ιδέα για την διακόσμηση του μπαλκονιού σου τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, καθώς δημιουργούν μια αίσθηση ηρεμίας και κατάνυξης.

Να πώς μπορείς να τα φτιάξεις μόνη σου ή με τη βοήθεια των παιδιών σου!