Οι ζωγραφισμένες καμάρες αποτελούν την ωραιότερη εικαστική πινελιά σ' ένα ανοιξιάτικο φόντο

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Οι ζωγραφισμένες καμάρες αποτελούν την ωραιότερη εικαστική πινελιά σ' ένα ανοιξιάτικο φόντο

Μιλάμε για το Νο1 deco trend που έχει κάνει θραύση στο διαδίκτυο.

Η διακόσμηση του σπιτιού μας είναι όλα όσα έχουμε καταφέρει να απολαύσουμε μέσα στην καραντίνα. Μπορεί οι περιορισμοί να συνεχίζουν να υφίστανται όμως η διάθεσή μας για ανανέωση είναι διάχυτη.

Αναζητώντας τα νέα trend της εποχής στάθηκα σε ένα που πραγματικά με έχει συγκλονίσει. Και δεν πρόκειται για κάποια κατασκευή αλλά για ένα tip βαψίματος που δημιουργεί μια ψευδαίσθηση εσωχής που κάνει κάθε χώρο να φαίνεται διπλάσιος απ' ό,τι είναι.

Το νέο trend είναι οι ζωγραφισμένες καμάρες και οφείλω να ομολογήσω πως πρόκειται για μια τεχνική που μπορεί να μεταμορφώσει μια γωνιά του σπιτιού μας και να την κάνει να δείχνει με προοπτική. Η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές πειραματιζόμαστε με μικρές γωνιές, κάποιες άλλες πάλι με ολόκληρο τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού μας. Και τι μπορεί με μια κίνηση ν' αλλάξει, να φωτίσει, να ζωντανέψει και να ανανεώσει έναν χώρο; Μα φυσικά τα χρώματα στους τοίχους που τον περιβάλλουν.

kamares7

Για να εμπνευστείς συνηθίζεις να παίρνεις ιδέες από το διαδίκτυο, χαζεύοντας στο Pinterest ή το Instagram, σωστά; Και επειδή δεν ακολουθούμε μόνο τα fashion trends αλλά και τα deco trends, πάμε να δούμε ποιο είναι το κυρίαρχο paint trend που θα μας απασχολήσει σημαντικά αυτό το φθινόπωρο.

Τα έντονα χρώματα είναι και αυτή τη σεζόν ο νικητής των τάσεων. Πάμε όμως να δούμε πώς θα τα εντάξουμε στον χώρο μας με μια μοναδική πινελιά που θα κάνει τη διαφορά.