H Bella Hadid πουλάει το διαμέρισμά της για 6,5 εκ. δολάρια και πρέπει να το δεις

H Bella Hadid πουλάει το διαμέρισμά της για 6,5 εκ. δολάρια και πρέπει να το δεις

Το ρετιρέ της Bella  είναι ό,τι καλύτερο έχεις δει.

Αν υπάρχει κάτι που μας αρέσει σε σχέση με τους celebrities αυτό είναι να χαζεύουμε το εσωτερικό του σπιτιού τους. Το τελευταίο διάστημα αρκετοί celebs έχουν πουλήσει κάποια ιδιοκτησία τους, και κάπως έτσι είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά σε αυτά.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχε κάποιο που δεν μας άρεσε και σε όλα θα θέλαμε να μείνουμε έστω κι ένα βράδυ. Στη λίστα με αυτούς τους celebrities που πούλησαν το σπίτι τους μπήκε και η Bella Hadid, η οποία μετακόμισε από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη το οποίο πούλησε στην τιμή ζήτησης των 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ρετιρέ διαμέρισμα στο SoHo είναι 239 τετραγωνικά μέτρα με δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Βρίσκεται σε ένα εξαώροφο κτήριο που διαθέτει 14 οικιστικές μονάδες. Το κτήριο διαθέτει βεράντα στον τελευταίο όροφο για χρήση από όλους τους ενοικιαστές, αλλά το διαμέρισμα της Bella διαθέτει ιδιωτικό μπαλκόνι στον τελευταίο όροφο.

Η Bella αγόρασε το διαμέρισμα τον Ιούνιο του 2020 έναντι 6,1 εκατομμυρίων δολαρίων και ανακαινίστηκε πρόσφατα προτού μετακομίσει. Το υπέροχο δωμάτιο του διαμερίσματος διαθέτει σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και γραφείο. Κάτω από τη σκάλα προς το μπαλκόνι, υπάρχει μια αίθουσα κρασιών με χώρο για 100 μπουκάλια κρασί.

Η καταχώριση πραγματοποιήθηκε από τον Ryan Serhant, ο οποίος είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στις εκπομπές Bravo Million Dollar List: New York και Sell It Like Serhant. Το διαμέρισμα πωλήθηκε αφού κυκλοφόρησε στην αγορά για μόλις μία εβδομάδα, σύμφωνα με το Page Six.