10 πανέξυπνοι τρόποι για να διακοσμήσεις τα πασχαλινά σου αυγά (video)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
10 πανέξυπνοι τρόποι για να διακοσμήσεις τα πασχαλινά σου αυγά (video)

Δεν έχεις ξαναδοκιμάσει τέτοιες τεχνικές!

Με πόσους τρόπους μπορούμε άραγε να βάψουμε τα πασχαλινά αυγά μας; Η απάντηση είναι με αμέτρητους!

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε μόνο την κλασική βαφή όμως στο διαδίκτυο μπορείς να αναζητήσεις (και να ανακαλύψεις) πολλούς άλλους διαφορετικούς και άκρως πρωτότυπους τρόπους για τα ομορφύνεις. Οι τεχνικές πολλές, αρκεί να βρεις αυτόν που σου αρέσει και ταιριάζει στην διάθεση και το γούστο σου.

Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Τώρα πια που μπορούμε να πάμε ένα βήμα παρακάτω τη φαντασία μας με τα διαφορετικά χρώματα σε βαφές που υπάρχουν στο εμπόριο, η διαδικασία της βαφής των αυγών έχει μετατραπεί σε τέχνη. Κι εκεί που κάποτε το κύριο μέλημά μας ήταν η διατήρηση του ωραίου, βαθύ κόκκινου χρώματος (που να θυμίσουμε έχει συμβολικό χαρακτήρα), τώρα τα σχέδια και τα patterns που μπορούν να δημιουργηθούν επάνω στα αυγά είναι το μεγάλο στοίχημα για της επιτυχία τους.

Στο video που ακολουθεί έχουμε 10 άκρως πρωτότυπες τεχνικές που μπορούν να μεταμορφώσουν τα πασχαλινά αυγά σε διακοσμητικά στολίδια επάνω στο τραπέζι σου! Γιατί πρέπει να είσαι καθ' όλα έτοιμη για την Μεγάλη Πέμπτη...DPG Network