To εξοχικό σπίτι του Ashton Kutcher και της Mila Kunis είναι αυτό που ονειρευόμαστε μια ζωή (photos)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
To εξοχικό σπίτι του Ashton Kutcher και της Mila Kunis είναι αυτό που ονειρευόμαστε μια ζωή (photos)

Μπορεί να χρειάστηκε 5 χρόνια για να κατασκευαστεί αλλά το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε φαντασία.

Η αγροικία της Mila Kunis και του Ashton Kutcher's είναι ό τι έχουμε ονειρευτεί χωρίς υπερβολές. Το διάσημο ζευγάρι του Χόλυγουντ, που παντρεύτηκε το 2015, χρειάστηκε περίπου 5 χρόνια για να δημιουργήσει το ιδανικό σπίτι στην εξοχή.

Το εξοχικό που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την αρχή από τον αρχιτέκτονα Howard Backen και τον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Vicky Charles, φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες για το περιοδικό Architectural Digest και το τεύχος Ιουνίου.

«Θέλαμε ένα σπίτι, όχι ένα κτήμα», δήλωσε η Kunis στο περιοδικό. Το κτήμα των 6 στρεμμάτων που βρίσκεται στην κορυφή του λόφου στο L.A, το αποκαλούν χαριτολογώντας KuKu Farms. Το ζευγάρι - που έχουν μαζί μια κόρη, την 6χρονη Wyatt και τον 4χρονος Δημήτρη- στην πραγματικότητα χρησιμοποιούσε τη γη για καλλιέργεια, ακόμη και για φύτευση και συγκομιδή καλαμποκιού κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

«Θέλαμε το σπίτι να μοιάζει με παλιό αχυρώνα, κάτι που ήταν εδώ για δεκαετίες, το οποίο στη συνέχεια μετατράπηκε σε σπίτι. Αλλά έπρεπε επίσης να αισθανθεί μοντέρνο και σχετικό», πρόσθεσε ο Kutcher, 43 ετών. «Θέλαμε το σπίτι να μοιάζει με παλιό αχυρώνα, κάτι που ήταν έτσι κι αλλιώς αυτός ο χώρος για δεκαετίες, το οποίο στη συνέχεια μετατράπηκε σε σπίτι. Αλλά έπρεπε επίσης να αισθανόμασταν μέσα σε αυτό άνετα. Θέλαμε να είναι μοντέρνο αλλά και συνδεδεμένο με τη γη», εξηγεί ο Kutcher στο περιοδικό.