DIY: 26 κατασκευές μπορούν να ομορφύνουν τον κήπο σου αυτό το καλοκαίρι (oh yes)

DIY: 26 κατασκευές μπορούν να ομορφύνουν τον κήπο σου αυτό το καλοκαίρι (oh yes)

Ο κήπος μας δε θα μπορούσε να είναι πιο όμορφος αν δεν περιείχε κάτι από εμάς!

Ανυπομονούσαμε να έρθει το καλοκαίρι για να απολαύσουμε τον κήπο μας και τις κατασκευές που μπορούμε μόνες μας να κάνουμε και να τον ομορφύνουμε. Και να που ήρθε λοιπόν και οι ιδέες που ψάχνουμε μανιωδώς είναι πολλές και δεν ξέρουμε ποια να πρωτοδιαλέξουμε.

Σήμερα αποφάσισα να σου χαρίσω ιδέες για το πώς μπορεί το DIY να πρωταγωνιστήσει στον κήπο σου αλλά και το πώς εσύ να το κάνεις να μοιάζει σαν να είσαι pro!

Δεν υπάρχει ταβάνι στις ιδέες... Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να βάλει φρένο στη φαντασία που καλύπτει παράλληλα και τις ανάγκες μας. Ο κήπος, η βεράντα, το μπαλκόνι μας απαιτούν (όχι μόνο χρειάζονται) ανανέωση και εσύ πρέπει να είσαι έτοιμη να «ακούσεις» τα θέλω τους για να τα ομορφύνεις!


https://www.instagram.com/p/CJdRXTklyxN

Κανείς δεν θέλει να ξεκουράζεται σε έναν μίζερο χώρο που στερείται έμπνευσης και γοητείας. Ναι, γιατί ο χώρος μας (εσωτερικός ή εξωτερικός) πρέπει να είναι sexy (όπως θα έλεγε και ο Άκης Πετρετζίκης!) για να τον απολαμβάνουμε! Πόσο μάλλον το καλοκαίρι που η διάθεσή μας είναι ανεβασμένη, θέλουμε να είμαστε με φίλους, ν΄απολαμβάνουμε τις βραδιές μας και να γελάμε...


https://www.instagram.com/p/CEC2RUCAi4F

Πώς θα φτιάξεις έναν κήπο σαν σε παραμύθι

Σου έχω όχι 1, ούτε 2 αλλά ένα video με 26 DIY κατασκευές που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου και να αλλάξεις τον κήπο σου. Δε χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να δημιουργήσεις. Κι εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα και τώρα μπορώ να φτιάξω ό,τι θέλω!

Αν δεν έχει καταπιαστεί καθόλου με το DIY μπορείς να ξεκινήσεις με το string art. Δες εδώ πώς μπορείς να ξεκινήσεις..

Πάμε να πατήσουμε το play και να διαλέξουμε όποια κατασκευή μας αρέσει... Είμαι σίγουρη πως δεν θα ξέρεις ποια να διαλέξεις...