Backdrop ideas: 7 diy ιδέες για να βγάλεις τις ωραιότερες φωτογραφίες του καλοκαιριού (photos)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Backdrop ideas: 7 diy ιδέες για να βγάλεις τις ωραιότερες φωτογραφίες του καλοκαιριού (photos)

Γιατί δεν υπάρχει ωραιότερο σκηνικό για φωτογράφιση από αυτό που φτιάχνουμε μόνοι μας!

Ποιος δεν αναζητά ένα υπέροχο σκηνικό για να βγάλει τις ωραιότερες φωτογραφίες της ζωής του;

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα κινητά μας, μπορούμε να αποτυπώσουμε ανά πάσα στιγμή όλα όσα βιώνουμε, σε όποιο μέρος βρισκόμαστε! Κι επειδή μια φωτογραφία μπορεί να κάνει μια στιγμή να μείνει για πάντα αξέχαστη, διαρκώς αναζητάμε να αποτυπώσουμε τις εμπειρίες και τα τοπία που λατρεύουμε.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των διακοπών και των εκδηλώσεων. Οι όμορφες στιγμές της ζωής μας πάντα αποτελούν την τέλεια ευκαιρία για να τις ζήσουμε στο έπακρο και να τις αποτυπώσουμε σε μια υπέροχη φωτογραφία!

Σε νησί ή στην πόλη, με τον φίλο ή την παρέα σου, με τα παιδιά σου ή τους γονείς σου, όλες οι στιγμές θέλουν το κλικ τους!

Αν αναζητάς το ιδανικό σκηνικό, τα backdrops είναι η τέλεια λύση. Τα έχουμε συνηθίσει σε εκδηλώσεις. Σε γάμους, βαπτίσεις, γενέθλια ή corporate events, όμως πάντα μπορούμε να δημιουργήσουμε μόνοι μας ένα υπέροχο σκηνικό που θα ομορφύνει τον χώρο μας και θα μας χαρίσει υπέροχες φωτογραφίες.

Τι είναι τα backdrops

Πρόκειται για γωνιές που δημιουργούμε για να αποτελέσουν το ιδανικό σκηνικό για φωτογραφίσεις. Μπορεί να είναι ένα μικρό σημείο ή ακόμη κι ένα ολόκληρο δωμάτιο! Διάθεση να έχεις (και χρήματα) για να μπορείς να το διαμορφώσεις! Μπορεί να είναι μια DIY κατασκευή που θα κάνεις μόνη σου ή κάτι που απλώς θα βρεις στον χώρο και θα το διαμορφώσεις.

DIY: 30 ιδέες για κατασκευές που μπορείς να φτιάξεις σε μόλις 5 λεπτά (κι όμως γίνονται!)

Εγώ έφτιαξα ένα backdrop από ξύλο που να θυμίζει polaroid.


https://www.instagram.com/p/Biq_a2BHydU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι χαρακτηριστικοί αυτοί «τοίχοι φωτογραφιών» γίνονται γρήγορα ο κανόνας για όλα τα στιγμιότυπα - από τις selfies Instagram έως τους γάμους και τα πάρτι γενεθλίων- που μπορούν να καταγραφούν από μια κάμερα.

Αν έχεις διάθεση μπορείς να φτιάξεις ό,τι σκηνικό θέλεις...



Πάμε να σου δείξω 7 ιδέες που είμαι σίγουρη πως θα σε εμπνεύσουν για την επόμενή σου καλοκαιρινή backdrop κατασκευή...