The Weeknd: Το σπίτι που αγόρασε θα το ζήλευαν ακόμη και βασιλιάδες- Δες το εσωτερικό του (photos)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου

Ο παράδοξος τρόπος που το απέκτησε, λέει πολλά για τον χαρακτήρα του (αλλά και για το υπέροχο γούστο του!).

Αγόρασε ένα από τα πιο ακριβά σπίτι στο Λος Άντζελες, το οποίο ζηλεύουν πολλοί stars. O λόγος για τον Τhe Weekndm ο οποίος ξόδεψε μια ολόκληρη περιουσία για να αποκτήσει το υπέροχο αρχοντικό στη γειτονιά Bel Air του Λος Άντζελες.

Ο 31χρονος τραγουδιστής ξόδεψε μόλις 70 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει την υπερπολυτελή έπαυλη, που όμοιά της δεν έχεις ξαναδεί. Πρόκεται για ένα από τα πιο όμορφα σπίτια του Λος Άντζελες όπως λένε και πολλοί προσπάθησαν να το αποκτήσουν χωρίς αποτέλεσμα.

Η Angelina Jolie ζευγάρι με τον TheWeeknd και τα πηγαδάκια στο Hollywood πήραν φωτιά

Πώς τα κατάφερε ο τραγουδιστής; Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι που κατείχαν το σπίτι δεν σχεδίαζαν να το πουλήσουν, αλλά οι κτηματομεσίτες του The Weeknd εμφανίστηκαν με μια προσφορά που δεν μπορούσαν να αρνηθούν.



Το σπίτι αποτελείται από 10 στρέμματα και μερικές από τις φοβερές ανέσεις του περιλαμβάνουν γυμναστήριο, κινηματογράφο, στούντιο ηχογράφησης, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, γήπεδα και σάουνα.

Το υπερπολυτελές σπίτι του John Legend και της Chrissy Teigen στο Beverly Hills τώρα ...στο σφυρί!

Το κατάλυμα έχει θέα στο γήπεδο του γκολφ στο Bel Air Country Club, όπως μπορείς και στις φωτογραφίες, ένα άθλημα που αγαπά ιδιαίτερα ο τραγουδιστής.

Να θυμίσουμε πως λίγους μήνες πριν, ο The Weeknd πούλησε την έπαυλή του στο Hidden Hills σε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της pop στον κόσμο, τη Madonna.



Το γιγάντιο λευκό αρχοντικό φαίνεται εξίσου υπέροχο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Μια εξωτερική πισίνα δεσπόζει μπροστά από την έπαυλη ενώ φαίνεται καθαρά πως το σπίτι διαθέτει 3 επίπεδα με όλες τις ανέσεις. Ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού είναι πλημμυρισμένος με πράσινο και γρασίδι ενώ η θέα είναι μοναδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο star ήθελε όσο τίποτ' άλλο να αποκτήσει το συγκεκριμένο αρχοντικό και η προσφορά που έκανε στους ιδιοκτήτες ήταν μάλλον τόσο δελεαστική που δεν θα μπορούσε να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Όμορφο και εντυπωσιακό, είναι σίγουρα ένα σπίτι που αξίζει τα λεφτά του.

Δες και μόνη σου το εκπληκτικό αρχοντικό που πλέον του ανήκει!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης