Καλορίζικο! H Madonna μόλις αγόρασε τη χλιδάτη έπαυλη του Weeknd! (photos)

Κατερίνα Ιωακείμ
Καλορίζικο! H Madonna μόλις αγόρασε τη χλιδάτη έπαυλη του Weeknd! (photos)

3.700 τετραγωνικά μέτρα, 9 κρεβατοκάμαρες, 9 μπάνια και πολλές φωτογραφίες Kαλιφορνέζικης χλιδής στη ζωή της Madonna.

Η Madonna αφού γύρισε τον κόσμο όλο και έζησε μια 12ετία μοιράζοντας τη ζωή της ανάμεσα σε Νέα Υόρκη, Hamptons και Λισαβόνα, επιστρέφει στο Los Angeles των μεγάλων πρωταγωνιστών και προκαλεί μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομά της (φυσικά).

Λίγες μέρες αφότου γιόρτασε το Πάσχα στις ανατολικές ακτές, το αγαπημένο Material Girl άφησε πίσω του τα Hamptons και πέταξε στην Πόλη των Αγγέλων αναζητώντας την έπαυλη που θα γινόταν το νέο της σπιτικό.

Η 62χρονη βασίλισσα της ποπ εντυπωσιάστηκε τελικά από την κατοικία του The Weeknd στο Hidden Hills και χωρίς πολλές διαπραγματεύσειςυπέγραψε τα συμβόλαια!

63bd32c3fcbf4399bf61339d77d416d8 md

Η αλήθεια μάλιστα είναι ότι η Madonna αγόρασε το υπέροχο αυτό σπίτι σε εξαιτερική τιμή (19.300.000 δολάρια). Ο πολυβραβευμένος Καναδός στιχουργός, τραγουδιστής και παραγωγός είχε αγοράσει τη νεόκτιστοη έπαυλη τέσσερα χρόνια πριν έναντι 18.200.000 δολαρίων και για πολύ καιρό προσπαθούσε να την πουλήσει 25.000.000 δολάρια, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Τελικά το σπίτι με τις 9 κρεβατοκάμαρες, τα μπάνια, τον εντυπωσιακό ξενώνα και τους τεράστιους εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους πέρασε στην κατοχή της Madonna που ετοιμάζεται να μετακομίσει άμεσα, μαζί με τα 4 από τα 6 παιδιά της, τους βοηθούς της, τις νταντάδες και τους σωματοφύλακές της.

The Weeknd Drops 25 Million on Penthouse Bachelor Padssa

Όσο για τον The Weeknd, θα τα περνάει μια χαρά στο εργένικο Penthouse που αγόρασε στους λόφους του Beverly Hills, με εκπληκτική θέα στην πόλη και τον ωκεανό (δες την φωτογραφία!), έναντι 25.000.000 δολαρίων.

Είσαι έτοιμη για ξενάγηση στο νέο σπίτι της Madonna;