Η Angelina Jolie ζευγάρι με τον TheWeeknd και τα πηγαδάκια στο Hollywood πήραν φωτιά (photos)

Η Angelina Jolie ζευγάρι με τον TheWeeknd και τα πηγαδάκια στο Hollywood πήραν φωτιά  (photos)

Νέο ειδύλλιο για τη star του Hollywood!

Τι έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα με τα ρομαντικά dates των stars του Hollywood; Την αρχή έκανε η Jennifer Lopez με την επανασύνδεσή της με τον Ben Affleck τον περασμένο Απρίλιο. Συνέχεια είχαν η Irina Shayk με τον Kanye West, που φημολογείται ότι είναι το νέο hot ζευγάρι, ενώ τώρα… φήμες έχουν φουντώσει για νέα σχέση της Angelina Jolie.

Σίγουρα θα θυμάσαι ότι πριν λίγο καιρό η Angelina Jolie εθεάθη στο σπίτι του πρώην συζύγου της, Johnny Lee Miller. Και πάνω που όλοι είχαν αρχίσει να λένε ότι μια νέα επανασύνδεση είναι στα σκαριά… η διάσημη ηθοποιός μάς την έσκασε.

Η Angelina Jolie στο σπίτι του πρώην της με ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι (video)

Νέο ειδύλλιο με τον TheWeeknd

Τις τελευταίες ώρες έχουν πάρει «φωτιά» τα ξένα media με την είδηση ότι ένα νέο ειδύλλιο έχει ξεκινήσει ανάμεσα στην Angelina Jolie και τον TheWeeknd. Οι δυο τους εθεάθησαν να βγαίνουν μαζί από το celebrity hotspot Giorgio Baldi στο Los Angeles την Τετάρτη το βράδυ.

Οι δυο τους έμειναν για πολλές ώρες στο Ιταλικό εστιατόριο με πολλούς να πιστεύουν ότι θα επιλέξουν να φύγουν χώρια για να μην τους απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός μαζί. Να που, όμως, The Weeknd και Angelina Jolie έφυγαν μαζί. Η παρακάτω φωτογραφία το αποδεικνύει.

https://www.instagram.com/p/CQzX1xnLInn

Σήμερα όλοι μιλούν για το νέο hot ζευγάρι του Hollywood με ελάχιστους να είναι πιο επιφυλακτικοί και να υποστηρίζουν ότι είναι πιθανό η Angelina και ο TheWeeknd να συναντήθηκαν για επαγγελματικούς λόγους. Κι αυτό, γιατί ο 31χρονος τραγουδιστής θέλει να επεκταθεί επαγγελματικά και στο Hollywood.

Τα επαγγελματικά σχέδια του TheWeeknd και η διαφορά ηλικίας με την Jolie

«Δεν προσπαθούν να κρύψουν το ραντεβού τους», είπε πηγή από το περιβάλλον του TheWeeknd στην PageSix. «Εκείνος έχει εστιάσει την προσοχή του στις ταινίες. Αυτήν τη στιγμή πρωταγωνιστεί σε νέα σειρά της HBO».

Ο Tesfaye (aka TheWeeknd), που είχε έναν κομβικό ρόλο στο «Uncut Gems» και έγραψε ένα επεισόδιο του «American Dad» πέρσι- πρόκειται να αναλάβει το σενάριο και να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά της HBO, «The Idol».



Το σενάριο αφορά μια τραγουδίστρια της pop μουσικής, που τα μπλέκει με τον ιδιοκτήτη ενός club στο Los Angeles, ο οποίος τυγχάνει να είναι ηγέτης αίρεσης.

Την ίδια ώρα ο τραγουδιστής λέγεται ότι βγαίνει ερωτικά ραντεβού με την Angelina Jolie με την οποία έχει… 15 χρόνια διαφορά ηλικίας. Μην ξεχνάς ότι η Angelina τον Ιούνιο έγινε 46 ετών, ενώ ο The Weeknd είναι 31 ετών.