Το υπερπολυτελές σπίτι του John Legend και της Chrissy Teigen στο Beverly Hills τώρα ...στο σφυρί!

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Το υπερπολυτελές σπίτι του John Legend και της Chrissy Teigen στο Beverly Hills τώρα ...στο σφυρί!

Το έχεις θαυμάσει πολλές φορές μέσα από το Instagram όμως τώρα θα δεις όλους τους χώρους του σπιτιού τους που θα σε αφήσουν πραγματικά άφωνη με την πολυτέλειά του.

Ο μουσικός John Legend και η σύζυγός του, μοντέλο και διάσημη influencer Chrissy Teigen, πούλησαν το σπίτι τους στο Beverly Hills έναντι του ποσού των 16,8 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο Marshall Peck.

Πρόκειται για το σπίτι που έχουμε θαυμάσει ουκ ολίγες φορές μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς του διάσημου ζευγαριού, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια δε σταματούν ν' ανεβάζουν φωτογραφίες με τις οικογενειακές τους στιγμές.


https://www.instagram.com/p/CQXIp52l6Oi

Το ακίνητο που αρχικά βγήκε προς πώληση στα 23,95 εκατομμύρια δολάρια τον περασμένο Αύγουστο, φαίνεται πως πωλήθηκε αρκετά πιο χαμηλά καθώς η κρίση του κορονοϊού μείωσε τη ζήτηση.

To σπίτι της Miley Cyrus στο L.A σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από τη μητέρα της

Το σχέδιο του σπιτιού των 7 υπνοδωματίων είναι εμπνευσμένο από την πολιτιστική κληρονομιά της καταγωγής της Teigen, από την Νοτιοανατολική Ασία. Η χειροποίητη ξύλινη οροφή στο μεγάλο σαλόνι που έχει γίνει ειδική εισαγωγή από την Ταϊλάνδη και οι λεπτομέρειες από ξύλο τικ, όπως ανέφερε η Wall Street Journal, αποτελούν ένα μαγικό σχεδιασμό που κάνει πραγματικά τη διαφορά σε αυτό το σπίτι.


https://www.instagram.com/p/CC7qHu8F-pO

Το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει τζάκι από ορείχαλκο και τσιμέντο, ένα εκπληκτικό μπαλκόνι με θέα ενώ το «glam room», η ντουλάπα του ζευγαριού θα μπορούσε κανείς να την χαρακτηρίσει ώς «εκθεσιακό χώρο της Chanel».


https://www.instagram.com/p/COsvmAjhLj2

Το ζευγάρι αγόρασε το σπίτι 14,1 εκατομμύρια δολάρια τον Ιανουάριο του 2016. Παλαιότερα ανήκε στην τραγουδίστρια Rihanna. Βέβαια ο Legend και η Teigen το σχεδίασαν από την αρχή, κάνοντας διορθωτικές αλλαγές στην κουζίνα (αγαπημένο χώρο της Teigen), στα δάπεδα αλλά και σε πολλά μέρη του σπιτιού που θεωρούσαν πως έπρεπε να επιδιορθωθούν!

Αν θέλεις να μαγευτείς από το σπίτι του διάσημου ζευγαριού, οι φωτογραφίες παρακάτω... θα σε βοηθήσουν (και με το παραπάνω)!