Κεριά που θα σε ταξιδέψουν με τα αρώματά τους!

Κεριά που θα σε ταξιδέψουν με τα αρώματά τους!

Έλα να δούμε ορισμένες εκπληκτικές προτάσεις από την M&Sense και τη Sentio.

Ιδανικά δώρα για κάθε περίπτωση μα και έξυπνες προσθήκες ικανές να αλλάξουν την αισθητική αλλά και την ατμόσφαιρα κάθε χώρου, τα κεριά έχουν τη δική τους ιστορία. Βέβαια οι δημιουργίες του σήμερα με τα υπέροχα σχέδια και τα μεθυστικά αρώματα που μας ταξιδεύουν δεν έχουν καμία σχέση με τα κεριά από λίπος που ξεκίνησαν να φτιάχνουν οι Ρωμαίοι το 500 π.Χ. Η αλήθεια είναι ότι πολλά από τα κεριά που θα βρεις στην αγορά είναι τόσο καλοφτιαγμένα που σχεδόν… λυπάσαι να τα ανάψεις! Όπως και να ‘χει όμως, δεν παύουν να αποτελούν σπουδαία διακοσμητικά που θα δώσουν άλλη αίσθηση στον χώρο σου με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Έλα να δούμε ορισμένες εκπληκτικές προτάσεις από την M&Sense και τη Sentio.

Διακοσμητικό κερί Evergreen & Silver Birch

Picture2

Ένα υψηλής αισθητικής διακοσμητικό που θα μαγνητίσει το βλέμμα των καλεσμένων σου, το διακοσμητικό κερί Evergreen & Silver θα κλέψει την παράσταση. Όταν το ανάψεις όμως δε θα θες να το σβήσεις: θα σου επιτρέψει να χαλαρώσεις με την υπέροχη μυρωδιά σημύδας του και θα συμβάλλει στη δημιουργία μίας υπέροχης ατμόσφαιρας.

Σετ κερί & sticks Murrh & Tonka

Picture3

Ένα σετ που θα σε εντυπωσιάσει με το μεθυστικό του άρωμα, το Murrh & Tonka θα σου κρατήσει συντροφιά για ώρες, αναδύοντας αρώματα που θα καθηλώσουν και θα μαγέψουν τις αισθήσεις σου. Οι αρωματικές του νότες δε θα δώσουν απλά άλλη αίσθηση στον χώρο σου αλλά θα μείνουν κιόλας εκεί, για φρεσκάδα που διαρκεί. Η δε πολυτελής του εμφάνιση έρχεται να συμπληρώσει το όλο πακέτο.

Αρωματικά sticks Amber Wood & Spice

Picture4

Ετοιμάσου να απολαύσεις τον χώρο σου όπως ποτέ άλλοτε. Τα αρωματικά sticks Amber Wood & Spice θα απελευθερώσουν πικάντικες αρωματικές νότες οι οποίες με τη σειρά τους ενώνονται, δημιουργώντας ένα μοναδικό, ξυλώδες αποτέλεσμα. Κλείσε τα μάτια, χαλάρωσε και μύρισε το γιασεμί, τον γλυκάνισο, τον κέδρο και το σανδαλόξυλο να γεμίζουν την ατμόσφαιρα γύρω σου παραμένοντας εκεί για ώρα.

Αρωματικό κερί Evergreen & Silver Birch

Picture5

Χάρισε στον χώρο σου τη χαρακτηριστική, μεθυστική και οικεία μυρωδιά που αναδύεται από το ξύλο σημύδας. Με βάρος 250 γραμμαρίων και δυνατότητα καύσης για 43 ώρες, το εν λόγω κερί της M&Sense θα σου κρατήσει συντροφιά για μέρες, ταξιδεύοντάς σε για όσο χρειάζεσαι. Ακόμα κι όταν δεν είναι αναμμένο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό χάρη στο όμορφο και διακριτικό design του.

Διακοσμητικό κερί Cork Cotton Candy

Picture6

Ο έξυπνος, προσιτός, ευέλικτος και οικονομικός τρόπος να αλλάξεις άρδην την ατμόσφαιρα και τα vibes του χώρου σου! Το διακοσμητικό κερί Cork Cotton Candy, έρχεται με μια γλυκιά μυρωδιά που παραπέμπει σε μαλλί της γριάς και θα σε ταξιδέψει αυτοστιγμεί στα παιδικά σου χρόνια. Με premium κατασκευή και βάρος 500 γραμμαρίων, θα το βρεις σε γυάλινο βάζο με terrazzo τύπωμα και καπάκι φελλού.

Αρωματικά sticks Blaze

Το λουλουδένιο άρωμα Do Son των αρωματικών sticks Blaze, θα χαρίσουν στον χώρο σου το ίδιο, μεθυστικό άρωμα με ένα μπουκέτο από φρέσκα λουλούδια! Οι κορυφαίες νότες (άνθη πορτοκαλιού και τριαντάφυλλου) συνδυάζονται με τις μεσαίες (ροζ πιπέρι, τουμπερόζα) και τις βάσης (μόσχος, βενζόη) παρασύροντάς σε, σε ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων. Σε εντυπωσιακή συσκευασία, αποτελεί και εξαιρετικό δώρο.

Διακοσμητικό κερί Cinnamon Apple

Picture7

Ο χώρος σου αλλάζει στυλ και ετοιμάζεται να σε καλωσορίσει εκ νέου με το διακοσμητικό κερί Cinnamon Apple. Σε μαύρο βαζάκι και με καπάκι από bamboo, διατηρεί τη ζωηρή μυρωδιά του για πολύ καιρό, επιτρέποντάς σου να το χρησιμοποιήσεις με τον ρυθμό που επιθυμείς. Ο συνδυασμός κανέλας και μήλου θα σου δώσει τη δυνατότητα να απολαύσεις την ηρεμία του σπιτιού σου μέσα σε μία ειδυλλιακή και ξεκούραστη ατμόσφαιρα.

Αρωματικά sticks Secret Garden

Δώσε στον χώρο σου μια διαφορετική εσάνς με τον διαχυτήρα σε stick Secret Garden. Οι αρωματικές νότες απελευθερώνονται και αναμειγνύονται δημιουργώντας ένα αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδούς που παραπέμπει σε ένα δροσερό Aperol! Τα επτά sticks είναι επαρκώς εμποτισμένα ώστε να διαχέουν τις μεθυστικές μυρωδιές τους στον χώρο για περίπου δύο μήνες ενώ συνοδεύονται από διαχυτήρα 120 γραμμαρίων.

Σετ κερί & sticks Rainforest Gardenia

Μεταμόρφωσε τον χώρο σου με το σετ κεριού και αρωματικών sticks Rainforest Gardenia της σειράς Leather από την M&Sense. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανάψεις το κερί και να το αφήσεις να συνδυαστεί με τα αρώματα των συνοδευτικών sticks. Ο χώρος στο θα μετατραπεί σταδιακά σε έναν ολάνθιστο κήπο με μία πανδαισία από κάθε λογής νότα: περγαμόντο, τριαντάφυλλο, ροδόξυλο, κεδρόξυλο και μόσχο μεταξύ άλλων.

Διακοσμητικό κερί Black Cedarwood

Ό,τι χρειάζεσαι για να χαλαρώσεις έπειτα από μία δύσκολη μέρα στο γραφείο! Το κερί με άρωμα μαύρου κέδρου από την M&Sense δημιουργεί μία χαλαρή ατμόσφαιρα με υπέροχα vibes που θα σε ηρεμήσει και θα σε ταξιδέψει. Στα 320 γραμμάρια, συνδυάζεται άψογα με τα υπόλοιπα κεριά της σειράς του για μεθυστικούς συνδυασμούς και ακόμα πιο εντυπωσιακά αρώματα.