Εσύ πότε θα στολίσεις; 10 χριστουγεννιάτικα δέντρα που θα σου δώσουν έμπνευση για το δικό σου

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Εσύ πότε θα στολίσεις; 10 χριστουγεννιάτικα δέντρα που θα σου δώσουν έμπνευση για το δικό σου

Στάσου εδώ γιατί αυτό θα είναι το μόνο άρθρο σήμερα που θα σε κάνει να χαμογελάσεις και να σιγοτραγουδήσεις για πρώτη φορά φέτος το «All i want for christmas is you» (και ξέρεις, αυτό σημαίνει την έναρξη των Χριστουγέννων)!

It's the most wonderful time of the year... έτσι δε λέει το τραγούδι; Πόσο το πιστεύω! Και μόνο στη σκέψη πως τα Χριστούγεννα έρχονται, η διάθεσή μου πάντα αλλάζει. Σαν να υπάρχει ένα μικρό αθέατο κουμπάκι μέσα μου που λέει «χαμογέλα»! Και ουπς, δια μαγείας αυτό το κουρασμένο και γεμάτο έννοιες μυαλό ξαφνικά αρχίζει να κατεβάζει ιδέες, να γεμίζει συναισθήματα και να οργανώσει ταξίδια για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα του κόσμου!

Το ημερολόγιο δείχνει 9 Νοεμβρίου! Και τι μ΄αυτό; Για τους περισσότερους από εμάς μοιάζει να είναι κιόλας Δεκέμβριος! Η ανάγκη μας για γιορτές, για την έλευση του μαγικού πνεύματος των Χριστουγέννων είναι ήδη εδώ και εμείς ήδη χαζεύουμε στις βιτρίνες για να διαλέξουμε τα πιο όμορφα, πρωτότυπα και περίτεχνα στολίδια!

Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα: 26 ιδέες για να γίνει ο Νοέμβρης ο πιο γιορτινός μήνας

natassasidirokastritou xristoygenna

Μοιάζει ο Covid σαν να έχει κάνει τα Χριστούγεννα να λάμπουν περισσότερο, σαν να έχουν ψηλώσει στα μάτια και στην καρδιά μας... Θέλουμε χρώματα, λαμπάκια, ζεστασιά, έντονη διακόσμηση και ένα σπίτι τόσο στολισμένο που να μπορεί να λαμπυρίζει σε κάθε selfie που θα βγάλουμε από τον καναπέ μας!


https://www.instagram.com/p/BqZTcX6gevy

Αν είσαι κι εσύ λάτρης του Άγιου Βασίλη, τότε έλα να μεγαλώσουμε την παρέα μας! Τα Χριστούγεννα για εμένα είναι η πιο υπέροχη, η πιο απολαυστική, η πιο μαγική εποχή του χρόνου, την έναρξη της οποίας σηματοδοτεί ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου μας.

Μπορώ να στολίζω δεκάδες δέντρα μέσα στο σπίτι μου! Μεγάλα, μικρά, σε μικρές γωνιές του σαλονιού αλλά ακόμη και στα υπνοδωμάτια. Δέντρα κλασικά, πράσινα, αλλά και εναλλακτικά, με eco friendly υλικά σε άκρως diy κατασκευές!


https://www.instagram.com/p/BqKA0ZUHN3C

Αυτά τα Χριστούγεννα δεν υπάρχουν περιορισμοί! Εμπνεύσου λοιπόν από τα χρώματα και τα σχέδια που έχω συλλέξει στην gallery που ακολουθεί και διακόσμησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου με όσα περισσότερα στολίδια μπορείς! Είναι challenge, και είναι το καλύτερο :-)