MasterChef: Φωτογραφίες από το -γεμάτο παιχνίδια- σπίτι του κριτή της καρδιάς μας, Σωτήρη Κοντιζά

MasterChef: Φωτογραφίες από το -γεμάτο παιχνίδια- σπίτι του κριτή της καρδιάς μας, Σωτήρη Κοντιζά

Ο γνωστός chef, χαλαρώνει ανάμεσα σε βιβλία, πιάνο, παιχνίδια και playstation, μαζί με την υπέροχη οικογένειά του. 

Το σπίτι σου είναι το ησυχαστήριό σου. Είναι το μέρος όπου θα ξαποστάσεις μετά από μία δύσκολη ημέρα δουλειάς, ο χώρος που θα σου επιτρέψει να «αδειάσεις» για λίγο το μυαλό σου και να αφιερώσεις λίγο χρόνο σε εσένα. Γι’ αυτό και θα δώσεις μεγάλη σημασία στα έπιπλα και στη διακόσμησή του -ανάλογα φυσικά και με το budget σου-.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι από τους ανθρώπους που καταλαβαίνουν πολύ καλά όλα τα παραπάνω και αντιμετωπίζει το σπίτι του ως τον «ναό» του. Από πού το καταλαβαίνουμε; Μα φυσικά από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον λογαριασμό του στο Instagram και που αποπνέουν όλη αυτήν την cozy διάθεση που περιμένεις να νιώσεις.

Το σπίτι του Σωτήρη Κοντιζά «αγαπά» τα βιβλία

Από τις λήψεις που έχουμε δει ανά διαστήματα, ο αγαπημένος κριτής του MasterChef αγαπάει τα βιβλία. Στο σπίτι του, αυτά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, όχι μόνο για την ανάγνωση αλλά και για τη διακόσμηση μεγάλου του χώρου.

https://www.instagram.com/p/CJMLi-TF0jh

Μία μεγάλη βιβλιοθήκη γεμίζει όλη τη μία πλευρά του σαλονιού, ενώ διακοσμητικά στοιχεία αποτελούν τις πιο κομψές πινελιές στις γωνίες. Ένας μεγάλος, αφράτος και λευκός καναπές αποτελεί το κέντρο του σαλονιού για να μπορεί ο σεφ να απολαύσει άνετα τον χρόνο με την οικογένειά του.

https://www.instagram.com/p/BT4C-B4jddP

Ένα ξύλινο πιάνο στη γωνία προσθέτει έναν πιο δημιουργικό χαρακτήρα με την εμφανή αδυναμία στο ξύλο να «σπάει» από ασπρόμαυρες λεπτομέρειες στους πίνακες, την ώρα που εντυπωσιαζόμαστε που ο Κοντιζάς παίζει το «City of Stars» από την ταινία «La La Land».

Στο σύνολό του, το σπίτι περιέχει πολλά παιχνίδια τόσο για τα παιδιά του με τη Δέσποινα Κοντιζά -την Αριάνα Τσιχίρο, τον Κένζι και την Ιζούμι- όσο και για τον ίδιο, κάτι που λατρέψαμε!

Ακολουθούν οι φωτογραφίες

Στη συνέχεια θα βρεις μερικές από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο Σωτήρης Κοντιζάς ανά διαστήματα, δίνοντάς σου μία γεύση από το cozy σπίτι του.