Σε ένα μικρό χωριό της Κέρκυρας υπάρχει ένα studio που σου συστήνει το luxury candle making

Σε ένα μικρό χωριό της Κέρκυρας υπάρχει ένα studio που σου συστήνει το luxury candle making
www.alexandrosioannidis.com

Στους Κανακάδες μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου και ταυτόχρονα να φτιάξεις το δικό σου CHOE κερί από 100% φυσικά υλικά.

H CHOE candles ανοίγει τις πόρτες της με ένα νέο κατάστημα /studio, στην έδρα της, στο χωριό Κανακάδες της Κέρκυρας. Ένας καλόγουστος, minimal χώρος σε «γνωρίζει» στον κόσμο των αρωμάτων την ίδια στιγμή που μπορείς να απολαύσεις μέσα στη φύση ένα απογευματινό καφέ ή ένα βραδινό κρασί. Το «σπίτι» της CHOE μας δείχνει πόσο διασκεδαστικό μπορεί να γίνει το luxury candle making δημιουργώντας το δικό μας κερί μέσα από μια γκάμα καλοκαιρινών, μεσογειακών, αρωμάτων όπως αλάτι - κεχριμπάρι και ντομάτα - βασιλικό. Και αυτό που μπορούμε να κάνουμε πριν βάλουμε τα γάντια μας και αρχίσουμε να φτιάχνουμε το κερί μας, είναι να χαλαρώσουμε στον ρουστίκ κήπο του studio επιλέγοντας ένα βιβλίο της αρεσκείας μας.

IMG_6442.jpg

Πού γίνονται όλα αυτά; Στους Κανακάδες ένα μικρό χωριό της Κέρκυρας, 200 περίπου κατοίκων, στο κεντρικό τμήμα του νησιού. Διαβάζοντας αυτήν την περιγραφή δύσκολα θα μπορούσαμε να φανταστούμε πως γίνεται να αποτελεί την έδρα των πιο ανερχόμενων, πολυτελών και 100% φυσικών, ελληνικών προϊόντων όπως είναι τα χειροποίητα κεριά «CHOE».

IMG_6447.JPG

Δύο αδέρφια, η Έλενα και Σπύρος Μουμούρης ξεκίνησαν πριν από πέντε χρόνια τη δημιουργία χειροποίητων κεριών, φτιαγμένων αποκλειστικά από φυσικά υλικά και αρώματα της ελληνικής φύσης. Οι δημιουργίες τους σήμερα βρίσκονται μέσα σε όλες τις λίστες με τα home essentials των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας του πλανήτη και η μοναδική αισθητική τους που συνδυάζει την αγάπη για τη μεσογειακή φύση, την αρχαιότητα και τις παραδόσεις του τόπου μας με μία σύγχρονη, καλλιτεχνική προσέγγιση, έχει γίνει ήδη αναγνωρίσιμη ανάμεσα στους connoisseurs της μόδας και του design και τώρα έχουμε και την ευκαιρία να τη γνωρίσουμε και εμείς από κοντά με το επόμενο ταξίδι μας στο αγαπημένο νησί των Επτανήσων.

IMG_9350.jpg