Το σπίτι της Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει και «Asian Express» αισθητική και από εμάς είναι ξεκάθαρα «ναι»

Τσακιρίδου Χριστίνα

Με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη είναι ζευγάρι 16 χρόνια και το σπίτι τους είναι εντελώς artistic.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM ωστόσο βρίσκεται πολλά χρόνια στο χώρο της μόδας και έχει σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Αυτή τη σεζόν θα τη δούμε στο πολυαναμενόμενο «Asian Express» σε ρόλο παρουσιάστριας στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι παντρεμένη με τον γνωστό φωτογράφο Βασίλη Καρύδη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει 2 παιδιά (την Ροζαλία και τον μικρό Μιχάλη). Ο γάμος τους έγινε στην Κίμωλο στις 17 Αυγούστου του 2015 σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο ωστόσο το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά 16 χρόνια κοινής πορείας.

H creative director φημίζεται για το στυλ και το ταπεραμέντο της με αποτέλεσμα το σπίτι της να είναι γεμάτο ιδέες διακόσμησης.

Το σπίτι της Ζενεβιέβ Μαζαρί αποπνέει εκρηκτικό στυλ όπως εκείνη

Μια ματιά στο προφίλ που διατηρεί η Ζενεβιέβ στο Instagram αρκεί για να πειστείς ότι έχει ένα από τα ωραιότερα urban διαμερίσματα της Αττικής. Το σπίτι της οικογένειας είναι ιδιαίτερα φωτεινό και διαθέτει πολλά φυτά εσωτερικού χώρου, που δίνουν θετική αύρα στον χώρο.

Το δέρμα και το ξύλο είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές ενώ οι σκουρόχρωμοι δερμάτινοι καναπέδες μαζί με τις δερμάτινες πολυθρόνες και το γυάλινο τραπέζι στο κέντρο του σαλονιού αποπνέουν φινέτσα και πολυτέλεια.

Το σπίτι της Τζένης Θεωνά και του Δήμου Αναστασιάδη με την υπέροχη θέα και τη μοναδική αισθητική

Τα minimal διακοσμητικά και τα pop art κάδρα που έχει επιλέξει η Ζενεβιέβ δίνουν χρώμα στον χώρο και cozy αίσθηση. Τα βάζα με τα χρωματιστά λουλούδια που βρίσκονται στο χολ προσδίδουν την απαραίτητη δόση ζωντάνιας που λείπει από κάθε σπίτι.

Η πρώην κριτής του GNTM ποζάρει συχνά στο σαλόνι της και μοιράζεται τις λήψεις στα social media, δίνοντάς μας έμπνευση σε θέματα διακόσμησης. Η μεγάλη λευκή βιβλιοθήκη φιλοξενεί τα αμέτρητα βιβλία του ζευγαριού και αποτελεί Instagramable σημείο.

Η κουζίνα είναι με διαφορά το πιο φωτεινό δωμάτιο του σπιτιού με τα λευκά ντουλάπια να δένουν αρμονικά με τις ηλεκτρικές συσκευές. Μια γρήγορη ματιά στην κρεβατοκάμαρα θα σε πείσει για το πόσο πολύ χρόνο έχει αφιερώσει η Ζενεβιέβ ώστε ο χώρος να αποπνέει ηρεμία, γαλήνη και ασφάλεια.

Πηγή κεντρικής: genevievevv

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της Ζενεβιέβ.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης