Hailey & Justin Bieber: H έπαυλή τους στο Beverly Hills έχει πισίνα, playroom και ό,τι άλλο θες

Τσακιρίδου Χριστίνα
Hailey & Justin Bieber: H έπαυλή τους στο Beverly Hills έχει πισίνα, playroom και ό,τι άλλο θες

Το διάσημο ζευγάρι στεγάζει την αγάπη του σε ένα υπερπολυτελές σπίτι αξίας 8,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin-Βieber είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ζευγάρια στο Hollywood. Ο νεαρός τραγουδιστής και το λαμπερό μοντέλο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2019 και έκτοτε είναι κυριολεκτικά αχώριστοι.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει πολύ ενεργή παρουσία στο Instagram και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά του. Μέσα από τα προφίλ τους, έχουμε την ευκαιρία να δούμε το υπερπολυτελές σπίτι που στεγάζει την αγάπη τους και να πάρουμε ιδέες μέχρι την επόμενή μας ανακαίνιση.

H έπαυλη των Biebers δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από πολυτελές ξενοδοχείο

Το 2014 ο Justin Bieber πούλησε το σπίτι που είχε αγοράσει στην Calabasas στην καλή του φίλη Kourtney Kardashian και έμενε προσωρινά σε ξενοδοχεία ή σε ενοικιαζόμενα σπίτια.

Λίγο μετά τον γάμο με του με την Hailey το 2019, ο νεαρός τραγουδιστής αγόρασε μια έπαυλη στο Beverly Hills, αξίας 8.5 εκατομμυρίων δολαρίων. Το εντυπωσιακό σπίτι διαθέτει 5 κρεβατοκάμαρες, 7 μπάνια, πισίνα, μια τεράστια βιβλιοθήκη, bar και playroom.

https://www.instagram.com/p/B3eTI2eHowQ

Το σπίτι της Σοφίας Καρβέλα στην Νέα Υόρκη είναι γεμάτο χρώμα και θα σε εμπνεύσει

Μια σύντομη ματιά στο σπίτι του ζευγαριού αρκεί για να πειστείς πως αποτελεί #homegoals. Το ξύλο, τα έντονα prints και οι γήινες αποχρώσεις πρωταγωνιστούν στο χώρο και δημιουργούν ένα πολύ ζεστό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τα έπιπλα το ζευγάρι επένδυσε σε items με λευκό και γκρι χρώμα τα οποία συνδύασε με εντυπωσιακούς πίνακες, κεριά και πρωτότυπα διακοσμητικά. Η έπαυλη είναι έτσι διαμορφωμένη ώστε να αξιοποιούνται στο έπακρο όλοι οι εξωτερικοί χώροι και το φυσικό φως.

https://www.instagram.com/p/CcJDa0Tpxo-

Το σαλόνι τους περιέχει διάφορα gadgets και neon επιγραφές. Σε παλαιότερη συνέντευξή τους οι Biebers ανέφεραν πως ήθελαν το σπίτι να παραπέμπει, όσο το δυνατόν περισσότερο, στη φύση. Στον δεύτερο όροφο της αξιοζήλευτης μεζονέτας βρίσκεται τo playroom, στο οποίο ο τραγουδιστής και οι φίλοι του περνούν αρκετές ώρες παίζοντας διάφορα παιχνίδια όπως μπάσκετ.

https://www.instagram.com/p/B3eQK5GHsla

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρ αποφάσισε να πουλήσει την οιία του μετά από 18 μήνες, μαζί με όλα τα έπιπλα. Το σπίτι πουλήθηκε για 7,9 εκατομμύρια, λίγο λιγότερα από τα 8,5 που είχε δώσει αρχικά ο τραγουδιστης για να το αποκτήσει.

Πηγή κεντρικής: haileybieber

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το luxury σπίτι του διάσημου ζευγαριού.