Το σπίτι του Πέτρου Ιακωβίδη στα νότια προάστια είναι ο ορισμός του μινιμαλισμού

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το σπίτι του Πέτρου Ιακωβίδη στα νότια προάστια είναι ο ορισμός του μινιμαλισμού

O γνωστός τραγουδιστής αγαπά το γκρι χρώμα και αυτό είναι εμφανές στα σπάνια πλάνα από το σπίτι του.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας. Ο 33χρονος έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του που είτε έχει ερμηνεύσει ο ίδιος, είτε έχει γράψει για άλλους τραγουδιστές όπως είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Josephine κ.ά.

Ο νεαρός τραγουδιστής-συνθέτης έχει καταγωγή από την Καβάλα όπου μεγάλωσε με τους γονείς και την αδερφή του, Μορφούλα. Τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει στα νότια προάστια και ο λόγος πίσω από αυτή του την απόφαση δεν είναι άλλος από την αγάπη που τρέφει για την θάλασσα.

Το διαμέρισμά του είναι αρκετά μοντέρνο και φιλοξενεί συχνά φίλους αλλά και συνεργάτες του. Ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του στο σπίτι, με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Το μοντέρνο σπίτι του Πέτρου Ιακωβίδη

Η διακόσμηση του σπιτιού του χαρακτηρίζεται minimal, με τα έπιπλα να έχουν σκουρόχρωμες αποχρώσεις. Ο 33χρονος τραγουδιστής έχει ποζάρει αρκετές φορές στον μαύρο καναπέ του σαλονιού του, δείχνοντάς μας πόσο του αρέσει να χαλαρώνει εκεί.

https://www.instagram.com/p/BwR1iwahFa_

Το μαύρο χρώμα και το γκρι είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Οι λευκοί τοίχοι του σαλονιού με τις εσοχές κάνουν το χώρο να φαίνεται ακόμη μεγαλύτερος ενώ το ενεργειακό τζάκι κάνει λίγο πιο ζεστή την ατμόσφαιρα. Μια μεγάλη τηλεόραση αλλά και το πιάνο του Πέτρου Ιακωβίδη δεσπόζουν στο κέντρο του σαλονιού ενώ λίγο πιο πέρα βρίσκονται μικρά τραπεζάκια και κάποια επιτραπέζια φωτιστικά.

https://www.instagram.com/p/CIvzBDXjkHh

Τα μουσικά όργανα και οι πλατινένιοι δίσκοι του τραγουδιστή βρίσκονται σχεδόν παντού, με τον τραγουδιστή να εμπνέεται συχνά στίχους και μελωδίες μέσα στο σπίτι. Οι πόρτες και οι ντουλάπες έχουν καφέ απόχρωση ενώ η κρεβατοκάμαρα διαθέτει διπλό κρεβάτι και ξύλινο τοίχο. Στιςς βιβλιοθήκες βλέπουμε μερικά από τα βραβεία μουσικής που έχει αποσπάσει τα τελευταία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/ChpOm5_jXu0

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει ελάχιστα διακοσμητικά στον χώρο του, κυρίως αποθηκευτικά τραπεζάκια και cozy φωτιστικά. Αν είσαι λάτρης του μινιμαλισμού κάνε κλικ στην παρακάτω gallery για να πάρεις ιδέες και έμπνευση από το σπίτι του.

Πηγή κεντρικής: petros_iakovidis