Δεν σου μένει χρόνος να στολίσεις το δέντρο; Με μία επίσκεψη στα Praktiker θα είσαι Ready2Χmas!

Δεν σου μένει  χρόνος να στολίσεις το δέντρο; Με μία επίσκεψη στα Praktiker θα είσαι Ready2Χmas!

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την έναρξη των φετινών Χριστούγεννων και εσύ ανυπομονείς για τη στιγμή που θα μετατρέψεις το σπίτι σου σε ένα ονειρεμένο σκηνικό, το οποίο θα αποπνέει μία  γιορτινή, φιλόξενη και cozy ατμόσφαιρα.

Γνωρίζεις καλά πως για να μπεις σε εορταστικό mood και να είσαι… Ready2Χmas, ο στολισμός του προσωπικού σου χώρου και πιο συγκεκριμένα του δέντρου, είναι «το Α και το Ω» για να το καταφέρεις! Και δεν είναι μόνο το σπίτι. Τι γίνεται με την επιχείρησή σου, το κατάστημα ή το γραφείο σου που θέλεις κι αυτό να στολιστεί; Και πόσο εύκολο είναι όμως, να βρεις τον χρόνο που απαιτεί η εύρεση του κατάλληλου δέντρου και των στολιδιών, όταν η καθημερινότητά σου είναι ένας «μαραθώνιος» με τις υποχρεώσεις;

Κι όμως, είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις, αρκεί να έχεις για «συμμάχους» σου στην προετοιμασία, τα πρόσωπα που αγαπάς, την οικογένειά σου, τον σύντροφο σου, τους φίλους σου. Μαζί με αυτούς, λοιπόν, θα πανηγυρίσεις, δίνοντας το σύνθημα για να ξεκινήσουν τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, αφού πρώτα πραγματοποιήσεις μία επίσκεψη στον απόλυτο one stop shop χριστουγεννιάτικο προορισμό, στο μέρος όπου μπορείς να ανακαλύψεις μία υπερπλούσια γκάμα χριστουγεννιάτικων προϊόντων για να μεταμορφώσεις το σπίτι ή την επιχείρησή σου εύκολα, γρήγορα και κυρίως, παραμένοντας εντός budget.

Αν αναρωτιέσαι, ποιος μπορεί να είναι αυτός ο προορισμός, μία ματιά στον νέο, χριστουγεννιάτικο κατάλογο θα σου λύσει την απορία, καθώς εκεί θα ανακαλύψεις δέντρα, λαμπάκια, γιρλάντες, στολίδια και τέσσερα έτοιμα Ready2Χmas πακέτα με διαφορετικά στυλ στολισμού, ώστε να επιλέξεις αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στο γούστο σου!

Capturecewe.JPG

Το κάθε ένα από τα 4 έτοιμα πακέτα στολισμού από τα παρακάτω, αποτελείται από όλα τα απαραίτητα (στολίδια, κορδέλες, αστέρι, λαμπάκια και διακοσμητικά) και προτείνεται για δέντρο ύψος 2,10μ.

«Ντύσε» με την glam αίγλη των Χριστουγέννων τον προσωπικό σου χώρο

Έχεις στο μυαλό σου τα Χριστούγεννα ως μία περίοδο «πλημμυρισμένη» με λάμψη; Θέλεις αυτή η λάμψη να «ντύσει» και τον δικό σου χώρο και να μεταμορφώσει το σπίτι σου σε ένα glam σκηνικό, εμπνευσμένο από την πιο αισιόδοξη και φωτεινή γιορτή του έτους;

Υπάρχει ένα Ready2Χmas πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει χρυσά περίτεχνα στολίδια, καθώς και ό,τι άλλο χρειάζεσαι, ώστε να φέρεις την αυθεντική αίγλη των Χριστουγέννων στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Το πακέτο λέγεται «Go all out glam» και αποτελεί μία ολοκληρωμένη ιδέα στολισμού, ειδικά σχεδιασμένη για ένα -ιδανικά χιονισμένο- χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 2,10μ. Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να το αποκτήσεις, είναι να πραγματοποιήσεις μία βόλτα σε κάποιο από τα 16 φυσικά καταστήματα Praktiker να επισκεφθείς το praktiker.gr ή να καλέσεις στο 210 99 40 000, ώστε να πραγματοποιήσεις τηλεφωνικά την παραγγελία σου.

xmas_go_all_out_glam_tree.jpg

Tο έτοιμο πακέτο στολισμού «Go all out glam»

xmas_holly_jolly_tree.jpg

Tο έτοιμο πακέτο στολισμού «Holly Jolly»

Holly Jolly για εσένα που Χριστούγεννα σημαίνει παραδοσιακά… «όλα στο κόκκινο»

Αν η πρώτη εικόνα που σου έρχεται στο μυαλό, ακούγοντας τη λέξη Χριστούγεννα, είναι ένα σκηνικό όπου κυριαρχεί το κόκκινο χρώμα, τότε να ξέρεις πως στα Praktiker υπάρχει ένα Ready2Χmas πακέτο ειδικά σχεδιασμένο για εσένα που δεν μπορείς να υπολογίσεις ακριβώς πόσα στολίδια χρειάζεσαι για το δέντρο σου, αλλά θέλεις να απολαμβάνεις ένα ομοιόμορφο, κομψό και συγχρόνως παραδοσιακό αποτέλεσμα στον προσωπικό σου χώρο, καθόλη τη διάρκεια των γιορτών.

Πρόκειται για το γιορτινό πακέτο «Holly Jolly», το οποίο περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικα στολίδια σε κλασικές, διαχρονικές, χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις, όπως είναι το κόκκινο, το λευκό και το ασημί, ενώ εμπλουτίζει άψογα το πράσινο χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχουμε οι περισσότεροι στο σπίτι μας. Μάλιστα, να ξέρεις πως με το ίδιο Holly Jolly στυλ μπορείς να διαμορφώσεις και το τραπέζι του γιορτινού ρεβεγιόν, δημιουργώντας μία εντυπωσιακή «Art de la Table» σύνθεση, η οποία θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σου.

prakt2929.jpg

Φυσικό ξύλο και folklore «πινελιές» για ένα σκηνικό εμπνευσμένο από τη Λαπωνία

Κάθε χρόνο χαζεύεις στο Instagram τα στολισμένα σπίτια των αγαπημένων σου influencers και αναρωτιέσαι πώς έχουν καταφέρει να μετατρέψουν τον χώρο τους σε ένα περιβάλλον που σε «ταξιδεύει» απευθείας στη μακρινή Λαπωνία; Τι και αν βρίσκεσαι στην Ελλάδα; Πλέον έχεις και εσύ τη δυνατότητα να δημιουργήσεις έναν ανάλογο και άκρως folklore στολισμό για το δέντρο σου, αρκεί να προμηθευτείς το πακέτο «Modern Winter», το οποίο σου επιτρέπει να δημιουργήσεις στο σπίτι σου, ακριβώς αυτό που βλέπεις στο Instagram.

Το συγκεκριμένο πακέτο εμπεριέχει στολίδια από φυσικό ξύλο, τα οποία μπορείς να αναδείξεις με χρυσές λεπτομέρειες. Και επειδή ο φωτισμός είναι το στοιχείο που θα αναβαθμίσει και θα κάνει τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα, να ξέρεις πως στα Praktiker μπορείς να προμηθευτείς προβολείς, κλασικά λαμπάκια αλλά και LED, τα οποία, μάλιστα, αποτελούν τον πιο προσιτό τρόπο για να φωτίσεις τον χώρο σου τα φετινά Χριστούγεννα.

xmas_modern_winter_tree.jpg

Δέντρο με το έτοιμο πακέτο στολισμού «Modern Winter»

xmas_candy_kingdom_tree.jpg

Δέντρο με το έτοιμο πακέτο στολισμού «Candy Kingdom»

The Candy Kingdom για εσένα που ονειρεύεσαι τα πιο ροζ Χριστούγεννα

Μήπως θέλεις ο χριστουγεννιάτικος στολισμός σου να αποπνέει κάτι από τη ρομαντική ιδιοσυγκρασία σου; Τότε να ξέρεις πως αντί να επιλέξεις ένα-ένα τα χριστουγεννιάτικα είδη που αισθάνεσαι πως σε αντιπροσωπεύουν, είναι καλύτερο να αναζητήσεις στα Praktiker το Ready2Χmas πακέτο «The Candy Kingdom».

Περιλαμβάνει εντυπωσιακά, dreamy στολίδια σε απαλούς, ρομαντικούς, ροζ τόνους και θα μετατρέψει το σπίτι σου σε ένα γιορτινό και φιλόξενο… παλατάκι. Να είσαι σίγουρη πως δεν υπάρχει πιο εύκολος, αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος για να στολίσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου.

praktiker2.jpg

Παράλληλα, πραγματοποιώντας τις χριστουγεννιάτικες αγορές σου από τα καταστήματα Praktiker, όχι μόνο θα αποκτήσεις το παραμυθένιο, γιορτινό σκηνικό που σου ταιριάζει απόλυτα, αλλά θα συμμετέχεις και στο πρόγραμμα προσβασιμότητας «Σπίτι Ανοιχτό». Πώς; Αξιοποιώντας τις επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες με σήμα το Χαμόγελο, καθώς και τις δωροκάρτες Praktiker, ώστε να ενισχύσεις το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού και της Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, αντίστοιχα.

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Η γιορτινή καμπάνια Χριστουγέννων της Praktiker, η οποία είναι εμπνευσμένη από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, έχει ήδη δώσει το σύνθημα για την έναρξη των πιο όμορφων γιορτών και με αυτόν τον τρόπο σε παρακινεί να προσκαλέσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα στο σπίτι, για να στολίσετε παρέα το δέντρο σου.

Πριν από αυτό όμως, αξίζει να πραγματοποιήσεις μία περιήγηση σε ένα από τα φυσικά καταστήματα Praktiker ή στο praktiker.gr, για να βρεις επιδαπέδια, κρεμαστά, mini και χιονισμένα δέντρα με κουκουνάρια ή χωρίς, καθώς και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, όπως ξύλινα στολίδια, γιορτινά λουλούδια, σετ από μπάλες, κορδέλες, χιονόμπαλες, διακοσμητικές φιγούρες και φάτνες, δηλαδή ό,τι χρειάζεσαι για να ζήσεις τα πιο ονειρεμένα Χριστούγεννα με τους ανθρώπους που αγαπάς πιο πολύ στον κόσμο, σε μια απόλυτα γιορτινή και ζεστή ατμόσφαιρα!

Κι όταν λέμε «ζεστή», το λέμε κυριολεκτικά! Γιατί η Praktiker διαθέτει την πιο πλούσια γκάμα σε είδη θέρμανσης, για το σπίτι ή την επιχείρησή σου, για μικρούς ή μεγάλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

CHRISTMAS-CTLG-2022-COVER.jpg

Θυμήσου! Τα καταστήματα Praktiker θα είναι ανοιχτά και τις Κυριακές 11/12 και 18/12 για ‘σένα που μπορεί να μην έχεις χρόνο τις καθημερινές, αλλά θες οπωσδήποτε να ζήσεις τη βόλτα για τις χριστουγεννιάτικες αγορές, ενώ ένα απρόσμενο δώρο σε περιμένει: 30% έκπτωση στα έτοιμα πακέτα στολισμού για να είσαι πιο Ready2Xmas από ποτέ!