Βilis: Η «Νο1» επιλογή για να δημιουργήσεις γρήγορα και οικονομικά τον δικό σου, ξεχωριστό χώρο

Βilis: Η «Νο1» επιλογή για να δημιουργήσεις γρήγορα και οικονομικά τον δικό σου, ξεχωριστό χώρο

Αν θέλεις, λοιπόν, να απολαμβάνεις σπιτικές στιγμές σε ένα ζεστό, cozy περιβάλλον... «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα σου, κάνοντας τις πιο «έξυπνες» επιλογές, τότε δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις τα διακοσμητικά είδη που προσφέρει το bilis.

Κι όμως, ο χειμώνας είναι η ιδανική εποχή για να φροντίσεις το styling του σπιτιού σου. Αυτή η εποχή του χρόνου, άλλωστε, είναι η αγαπημένη σου για να μένεις σπίτι και να χαλαρώνεις μετά από όλα τα πιεστικά deadlines, τα επαγγελματικά meetings, τα yoga session και το «τρέξιμο» στους γρήγορους ρυθμούς της πόλης που σε κρατούν αρκετές ώρες εκτός. Τώρα λοιπόν είναι η ιδανική ευκαιρία να προχωρήσεις σε αλλαγές, που θα μεταμορφώσουν τους προσωπικούς σου χώρους, δημιουργώντας το δικό σου, προσωπικό, ιδανικό περιβάλλον.

Ομολογουμένως, η Christmas season που έρχεται, είναι η ιδανική αφορμή για ένα makeover, μέσα από πρωτότυπα και stylish διακοσμητικά είδη, τα οποία θα δώσουν μία «νότα» φρεσκάδας και ανανέωσης στον χώρο σου. Είσαι έτοιμη, αυτόν τον χειμώνα, να μεταμορφώσεις το διαμέρισμά σου, σε ένα από εκείνα τα μοναδικά σπίτια που βλέπεις, στο Instagram, το Pinterest ή τις σελίδες περιοδικών; Αν ναι, δεν έχεις παρά να κάνεις μία to the point ανανέωση, αλλάζοντας τα deco items που θα αναδείξουν το μοναδικό στυλ και την αισθητική σου.

Η δική μου συμβουλή είναι να επικεντρωθείς σε διακοσμητικά αντικείμενα και είδη σπιτιού, που-θέλοντας και μη- θα δημιουργήσουν ένα εντελώς ανανεωμένο περιβάλλον για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη, Queenette, καθώς στην αρχή του φετινού χειμώνα θα αλλάξεις κουρτίνες, μαξιλάρια, ριχτάρια, διακοσμητικά αντικείμενα και συγχρόνως διάθεση. Αναρωτιέσαι πώς θα το καταφέρεις αυτό; Αρκεί να συνεχίσεις να διαβάζεις και πολύ γρήγορα θα ανακαλύψεις τα «βήματα» που θα σε «οδηγήσουν», τον φετινό χειμώνα, στο νέο shop in shop της εταιρείας MIKOS, το bilis.

image002.jpg

Βρες προτάσεις διακόσμησης βασισμένες στο στυλ του κάθε χώρου

Μπορεί οι γνώσεις σου γύρω από το interior design να μην είναι αρκετές, έτσι ώστε να αποφύγεις οποιοδήποτε διακοσμητικό ατόπημα, κατά τη διάρκεια μίας μίνι ανανέωσης του χώρου σου, όμως δεν χρειάζεται πανικός. Τι κι αν δεν είναι λίγες οι φορές, που έχεις κάνει το «λάθος» να αγοράσεις μεμονωμένα αντικείμενα και διακοσμητικά είδη, με αποτέλεσμα όταν τα συνδυάζεις να διαπιστώνεις πως μάλλον οι χρωματικές και στυλιστικές σου επιλογές, δεν κάνουν το απόλυτο match, πλέον υπάρχει λύση και έχει όνομα!

Ο λόγος για το κατάστημα bilis, που προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις, ανά θεματικό στυλ και χρώμα, που θα καταφέρουν να δημιουργήσουν ένα αρμονικό «σκηνικό» στο εσωτερικό του σπιτιού σου, με προϊόντα όπως έτοιμες κουρτίνες, ύφασμα με το μέτρο, μαξιλάρια διακοσμητικά, ριχτάρια και διακοσμητικά αντικείμενα! Όποια και εάν είναι η στυλιστική «ματιά» της αρεσκείας σου -από Glam Boho στυλ με γήινα χρώματα και κλασικούς ethnic συνδυασμούς, Memphis Pop με τάση προς τον «κόσμο» της γεωμετρίας ή Velvet Country με «πρωταγωνιστή» το βελούδινο στοιχείο- ένα είναι το σίγουρο: Εκεί θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το σπίτι των ονείρων σου, μέσα από ετοιμοπαράδοτα προϊόντα και προσιτές τιμές, στην ποιότητα που αξίζει να έχεις στην καθημερινότητά σου!

image003.jpg

Ανακάλυψε ετοιμοπαράδοτα διακοσμητικά είδη που δίνουν το inspo που αναζητάς

Συχνά, ενώ η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη στα ύψη και αισθάνεσαι πιο έτοιμη από ποτέ για μία μικρότερη ή μεγαλύτερη αλλαγή, που θα αναβαθμίσει την everyday routine σου, η αναμονή σού δημιουργεί επιπρόσθετο στρες και ανυπομονησία, με αποτέλεσμα τα bad vibes να σε κατακλύζουν.

Αν, λοιπόν, δεν βλέπεις την ώρα να ανανεώσεις τον χώρο σου, χωρίς έξτρα καθυστερήσεις, ώστε να έχεις άμεσα το πιο ονειρεμένο σπίτι, εμπνευσμένο από το Pinky Art Deco στυλ, για sleep over με τις κολλητές σου ή το Flower Romance, για ένα romantic dinner με τον αγαπημένο σου, η καλύτερη επιλογή είναι και πάλι το νέο shop in shop της εταιρείας MIKOS, το bilis, που διαθέτει αμέτρητα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, ώστε να αποκτήσεις «στο λεπτό», ένα σπίτι βγαλμένο από εξώφυλλο περιοδικού.

image004.jpg

Πες «ναι» στις πιο value for money διακοσμητικές επιλογές

Φυσικά, το «Νο1» ζητούμενο του φετινού χειμώνα είναι οι value for money επιλογές. Αν θέλεις, λοιπόν, να απολαμβάνεις σπιτικές στιγμές σε ένα ζεστό, cozy περιβάλλον... «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα σου, κάνοντας τις πιο «έξυπνες» επιλογές, τότε δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις τα διακοσμητικά είδη που προσφέρει το bilis.

Είτε αναζητάς έτοιμες κουρτίνες, μαξιλάρια και συνδυαζόμενο ύφασμα με το μέτρο χωρίς έξτρα αναμονή για την παραγγελία, είτε διακοσμητικά είδη και ριχτάρια στις πιο προσιτές τιμές, η μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα και θα σου δώσει την έμπνευση για να δημιουργήσεις έναν χώρο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες, το γούστο και το προσωπικό σου στυλ. Και όλα αυτά, χωρίς να χρειαστεί να «αδειάσεις» τον μηνιαίο προϋπολογισμό σου, αφού οι value for money επιλογές είναι ο βασικός «πυλώνας» τoυ νέου concept store bilis της εταιρείας MIKOS, που από το 1967 «πρωταγωνιστεί» αρχικά στον χώρο του υφάσματος και σταδιακά σε εκείνον του interior design.

image005.jpg

Η ανανέωση του σπιτιού σου, μπορεί να γίνει με μικρές προσθήκες ή διακοσμητικές αλλαγές και είναι τόσο σημαντική για τη σωματική και πνευματική σου υγεία, όσο οι διακοπές, το γυμναστήριο, το shopping, και το beaute. Τα «βήματα» που οφείλεις να ακολουθήσεις, επομένως, είναι λίγα και καλά: Κάνε ένα research στα SoMe των πιο διάσημων interior designers, ακολούθησε τα deco tips που ανταποκρίνονται στο γούστο σου και πήγαινε μία βόλτα στο showroom της οδού Μητροπόλεως, το νέο shop in shop της εταιρείας MIKOS, bilis.