Πώς τα χειροποίητα έπιπλα GAND θα δημιουργήσουν το πιο fashionable σπίτι για εσένα;

Πώς τα χειροποίητα έπιπλα GAND θα δημιουργήσουν το πιο fashionable σπίτι για εσένα;

Αν θέλεις να αποκτήσεις, λοιπόν, ένα fashionable σπίτι, το οποίο θα σε εκφράζει απόλυτα και θα μοιάζει βγαλμένο από τις σελίδες του Pinterest, να ξέρεις πως η GAND σου προσφέρει τα έπιπλα, την τεχνογνωσία και τις λύσεις για να το κάνεις δικό σου.

Τα έπιπλα που αποφασίζεις να εντάξεις στον προσωπικό σου χώρο και τη ζωή σου, μετατρέπονται σε βάθος χρόνου σε ένα «κομμάτι» του εαυτού σου. Η πολυθρόνα είναι η αναπαυτική αγκαλιά που χαλαρώνεις, διαβάζοντας το αγαπημένο σου βιβλίο, η τραπεζαρία το μέρος που μοιράζεσαι νόστιμα φαγητά και συζητήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, η κρεβατοκάμαρα το καταφύγιο που σου προσφέρει τα πιο γλυκά όνειρα.

Ακριβώς για αυτό, κάθε φορά που σκοπεύεις να πραγματοποιήσεις μία νέα, μικρή ή μεγάλη επένδυση στη διακόσμηση του σπιτιού σου, θες να είσαι σίγουρη πως θα πιάσει «τόπο» και όχι απλώς χώρο. Με λίγα λόγια, θέλεις να είσαι σίγουρη πως είναι ένα έπιπλο που πληροί τις προδιαγραφές για να σου προσφέρει μακροπρόθεσμα τον τρόπο ζωής που επιθυμείς, ενώ την ίδια στιγμή, αναδεικνύει και το εκλεκτό γούστο σου στην εσωτερική διακόσμηση.

Αν θέλεις να αποκτήσεις, λοιπόν, ένα fashionable σπίτι, το οποίο θα σε εκφράζει απόλυτα και θα μοιάζει βγαλμένο από τις σελίδες του Pinterest, να ξέρεις πως η GAND σου προσφέρει τα έπιπλα, την τεχνογνωσία και τις λύσεις για να το κάνεις δικό σου.

Λειτουργικότητα, άνεση και άριστη ποιότητα από το 1970

Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι τα χαρακτηριστικά, τα υλικά, οι ποιότητες που συνθέτουν το σπίτι των ονείρων σου; Σίγουρα, η λειτουργικότητα, η άνεση και η ανθεκτικότητα είναι τα βασικά σου ζητούμενα, αλλά και μερικά από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τα χειροποίητα έπιπλα της εταιρίας GAND από το 1970, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής επίπλων στην Ελλάδα. Μέσα από έναν μεγάλο εκθεσιακό χώρο που διαθέτει στο Μαρούσι, έχεις τη δυνατότητα να περιηγηθείς σε 800 τ.μ. και τέσσερις μεγάλους ορόφους, να ανακαλύψεις εντυπωσιακά σχέδια επίπλων για κάθε δωμάτιο του σπιτιού, από έπιπλα τηλεόρασης και συνθέσεις καθιστικού μέχρι κομοδίνα και κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο, καθώς και πίνακες, μπουφέδες, καθρέπτες, φωτιστικά, χαλιά, ντουλάπες, διακοσμητικά.

Απολαμβάνοντας ένα σπίτι προσαρμοσμένο στην καθημερινότητά σου

Το σπίτι σου είναι ξεχωριστό, όπως και εσύ. Αυτό σημαίνει πως οι διαστάσεις, οι αποχρώσεις και η διαρρύθμισή του, επιβάλλουν ένα πολύ συγκεκριμένο μέγεθος επίπλων. Και επειδή είναι κάπως δύσκολο να βρεις οικονομικά και αξιόπιστα έπιπλα, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να σου προσφέρουν μία πιο άνετη καθημερινότητα, καλό θα ήταν πριν προχωρήσεις σε μία νέα αγορά, να ζητήσεις τη συμβουλή ενός ειδικού σε ζητήματα εσωτερικής διακόσμησης. Θα τον βρεις στον εκθεσιακό χώρο της GAND μέσα από μία ομάδα έμπειρων τεχνικών, οι οποίοι επιστρατεύουν την τεχνογνωσία τους, θέλοντας να σου προσφέρουν πρωτοποριακές προτάσεις για βελτίωση του σπιτιού σου. Με τη βοήθειά τους, θα δημιουργήσεις το έπιπλο που έχεις στο μυαλό σου, προσαρμόζοντας το ύψος, το μήκος, το πλάτος, τα υλικά, τα υφάσματα και τα χρώματα, ώστε να ταιριάζει άψογα με την αισθητική και τις ιδιαιτερότητες του χώρου σου.

Ανανέωσε εύκολα το σπίτι σου με ένα τηλεφώνημα στη GAND

Σίγουρα, μία μεγάλη αλλαγή στο σπίτι, όπως η αντικατάσταση του παλιού καναπέ με ένα νέο καθιστικό ή η εγκατάσταση μίας συρόμενης ντουλάπας, ίσως σου φαίνεται μπελάς και χάσιμο χρόνου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως αγοράζοντας τα επιπλά σου από τη GAND, δεν θα χρειαστεί να κάνεις κάτι άλλο, πέρα από το να πραγματοποιήσεις τηλεφωνικά ή από κοντά, δηλαδή στον εκθεσιακό χώρο, την παραγγελία σου. Διότι τη συναρμολόγηση και την τοποθέτησή των επίπλων στον χώρο σου, την αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το προσωπικό της εταιρίας, χωρίς κάποια χρέωση, ενώ ο μέσος χρόνος παράδοσης των επίπλων υπολογίζεται περίπου στις 20 με 25 μέρες. Όσο για την κατασκευή των επίπλων, αυτή πραγματοποιείται στο εργοστάσιο της εταιρείας, η οποία ελέγχει την ποιότητα σε κάθε στάδιο της κατασκευής, ενώ σου παρέχει και μία 15ετή γραπτή εγγύηση για το τελικό προϊόν.

Αν θέλεις, λοιπόν, τον φετινό χειμώνα να απολαμβάνεις σπιτικές στιγμές σε ένα ζεστό, cozy περιβάλλον... κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου, πραγματοποίησε μία επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο της GAND στο Μαρούσι. Μία βόλτα στους διαδρόμους θα σου δώσει την έμπνευση και τις ιδέες που χρειάζεσαι, για να φανταστείς το σπίτι των ονείρων σου και –με τη βοήθεια της GAND- να το κάνεις πραγματικότητα.