Cozy home decor: Ιδέες και διακοσμητικά για «ζεστούς» και inspiring χώρους

Ναταλία Κατσακιώρη
Cozy home decor: Ιδέες και διακοσμητικά για «ζεστούς» και inspiring χώρους
Lefteris_Partsalis

Μετά τις γιορτές και τις μεγάλες εξόδους των Χριστουγέννων ο πρώτος μήνας του 2023 μας βρίσκει συνήθως να αναζητάμε χαλάρωση και cozy στιγμές στο σπίτι μας. Οι μήνες που έρχονται είναι και οι πιο κρύοι για τη χώρα μας, αφού ο χειμώνας μας επισκέπτεται αργά, τώρα είναι η στιγμή να ανανεώσουμε και τη διακόσμηση των χώρων μας.

Στο αγαπημένο μου Golden Hall βρήκα τις κατάλληλες προτάσεις διακόσμησης, που θα βάλουν μια πινελιά coziness σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού μου. Κάνε και εσύ μία βόλτα για shopping και βάλε κάποιες πινελιές ανανέωσης, που θα κάνουν το σπίτι σου να μοιάζει με τα αγαπημένα σου Pinterest accounts.

Διαχρονική πολυτέλεια

Αν ψάχνεις ένα νέο στοιχείο που θα ανανεώσει το μεγάλο coffee table του σαλονιού σου, τότε στο κατάστημα Authentics by Liana Vourakis σε περιμένει ένα πορσελάνινο πλατό με χρυσές λεπτομέρειες και το πιο όμορφο μήνυμα αγάπης για τη νέα χρονιά, που θα γεμίσει τον χώρο θετική ενέργεια.

LPR56804.jpg

Authentics by Liana Vourakis, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106829808

Ώρα για τσάι

Οι Άγγλοι και οι Γιαπωνέζοι δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην ιεροτελεστία για το τσάι τους. Μπορεί να γίνει και η δική σου αγαπημένη καθημερινή συνήθεια! Επίλεξε ένα σετ σε μία λευκή, minimal τσαγιέρα από πορσελάνη, που θα βρεις στο κατάστημα Georg Jensen.

LPR56833.jpg

Georg Jensen, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106838521

Cozy φωτισμός

Μία λάμπα μπορεί να αλλάξει εντελώς την ατμόσφαιρα ενός χώρου. Στο κατάστημα Παρουσίαση βρήκα ένα επιτραπέζιο φωτιστικό σε μαύρο χρώμα, με διάτρητο σχεδιασμό, από τη σειρά Mini Kabuki. Το παιχνίδι με το φως και τις σκιές θα σε χαλαρώσει.

LPR56855.jpg

Statement choices

Αν υπάρχει κάτι που οι περισσότερες από εμάς αποζητάμε από το décor του σπιτιού μας, είναι μία αίσθηση coziness! Με μία βόλτα στο κατάστημα Love.it, βρήκα τις statement προτάσεις που αναζητούσα και συγκεκριμένα το mini φωτιστικό, σε άψογο pop design, που μου χαρίζει μία αίσθηση ζεστασιάς με το φως του και παράλληλα, τραβάει επάνω του όλα τα βλέμματα χάρη στο design του. Μάλιστα, είναι επαναφορτιζόμενο και έτσι μπορείς να το έχεις μαζί σου ακόμα και στη βεράντα ή τον κήπο σου, απογειώνοντας την ατμόσφαιρα με το κατάλληλο φως.

LPR56827.jpg

Love.it, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106896238

Art it is

Ένα μικρό έργο τέχνης είναι αυτό που μπορεί να κάνει την πραγματική διαφορά μέσα σε ένα σπίτι, όποιο και αν είναι το στυλ του. Το κατάστημα Kapopoulos Fine Arts είναι ένας must shopping προορισμός για όσους ψάχνουν κάτι εκκεντρικό και μοναδικό. Ένα μικρό, μπρούτζινο γλυπτό μοναδικής δεξιοτεχνίας ήταν η δική μου επιλογή.

LPR56817.jpg

Kapopoulos Fine Arts, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106833048

Καιρός για cozy συνταγές

Η χαλάρωση στο σπίτι συνοδεύεται πάντα και με comfort food. Στο κατάστημα Cook Shop βρήκα τα νέα μου bowl για τις σούπες και τις μακαρονάδες του χειμώνα συντροφιά με φίλους ή μια καλή ταινία.

LPR56864.jpg

Cook Shop, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106854001

Smells like heaven

Τα κεριά είναι μια μοναδική νότα μέσα σε κάθε σπίτι. Τα αρώματα του χειμώνα θέλουν την κανέλα, το πορτοκάλι και τη βανίλια στο προσκήνιο και στο Ianos Art Shop θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία σε κεριά, με αρώματα που σε ταξιδεύουν στη χώρα της χαλάρωσης.

LPR56851.jpg

Ianos Art Shop, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106830301

Elegant πινελιές

Είναι οι μικρές λεπτομέρειες που κάνoυν τη διαφορά στη διακόσμηση ενός χώρου, όπως αυτό το διακοσμητικό κουτί από τη boutique Furdeco, με details από δέρμα, που μπορεί να γίνει μέρος μια σύνθεσης για το σαλόνι ή το καθιστικό σου.

LPR56908.jpg

Furdeco, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106892012

Κάθε νέα χρονιά φέρνει μαζί της αλλαγές και την τάση για ανανέωση και ο χώρος που ζούμε είναι το πρώτο κομμάτι, το οποίο αξίζει την προσοχή μας. Προγραμμάτισε, λοιπόν, μια βόλτα στο αγαπημένο σου Εμπορικό Κέντρο, δες όλα τα νέα trends στη διακόσμηση του 2023 και δημιούργησε τις δικές σου cozy γωνιές. Κάνε την εγγραφή σου στο νέο site του Golden Hall και ετοιμάσου για έναν χειμώνα με στιγμές ζεστασιάς και χαλάρωσης.