Παίξτε κρυφτό με τα έπιπλά σας

Παίξτε κρυφτό με τα έπιπλά σας

Ένα ιδιαίτερο έπιπλο που θα εμφανίζεται μόνο όταν θέλετε εσείς, έρχεται για να βάλει λίγο περισσότερο χώρο στο σπίτι σας.

Το έπιπλο που θα σας παρουσιάσουμε, το γενικότερο concept, μάλλον, γύρω από το έπιπλο, ονομάζεται «Spaceless» και σίγουρα είναι το πιο ταιριαστό όνομα για να περιγράψει τα περισσότερα από τα καινούργια διαμερίσματα που χτίζονται στις μέρες μας.

Ίσως να φταίει το νέο κατασκευαστικό πλάνο των αρχιτεκτόνων ή το γεγονός πως έχουμε τη τάση να «πνίγουμε» τα σπίτια μας με κάθε λογής αντικείμενα, για το γεγονός πως όλο και περισσότεροι σχεδιαστές σκέφτονται πρακτικές λύσεις για μικρούς χώρους.

Αν ζείτε σε ένα αστικό διαμέρισμα και είστε αρκετά τυχεροί ώστε να έχετε μπαλκόνι, οι πιθανότητες είναι πως θα είναι αρκετά μικρό και δεν θα μπορείτε να το χαρείτε. Η σχεδιάστρια Sandy Lam, λοιπόν, σκέφτηκε το Spaceless. Μια εξαιρετική ιδέα για το πώς να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τον χώρο του μπαλκονιού σας.

Το Spaceless είναι ένας συνδυασμός συστήματος εξέδρας για βεράντες και επίπλων βεράντας. Όταν είναι κλειστό, έχετε ένα όμορφο, φυσικό και «ζεστό» ξύλινο πάτωμα στο μπαλκόνι σας.

Όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το έπιπλο, το σηκώνετε, κυριολεκτικά, από τις σανίδες μέσα στις οποίες είναι «βυθισμένο», το κλειδώνετε στη θέση που θέλετε και έχετε αμέσως έναν επιπλέον χώρο διασκέδασης.

Ο τρόπος συναρμολόγησης και τοποθέτησής του είναι πολύ εύκολος και φιλικός προς τον χρήστη, ενώ αν τύχει να μετακομίσετε, μπορείτε πολύ εύκολα να πάρετε το Spaceless μαζί σας, χωρίς κόπο.

Πρόκειται για μια απλή και έξυπνη λύση για μικρά μπαλκόνια στο κέντρο της πόλης, ενώ δεν είναι τυχαίο πως κέρδισε το Red Dot Design Award καλύτερου concept στον χώρο του interior design.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Spaceless στο www.sandylamdesign.com