Τα Black Friday décor trends για να έχεις cozy vibes στο σπίτι σου και φέτος το χειμώνα

Τα Black Friday décor trends για να έχεις cozy vibes στο σπίτι σου και φέτος το χειμώνα

Οι περισσότερες από εμάς προσπαθούμε να ευχαριστηθούμε τις τελευταίες φθινοπωρινές στιγμές, προτού καλωσορίσουμε και επίσημα τη χειμωνιάτικη σεζόν.

«Μπαίνουμε» σιγά-σιγά σε διαφορετικό mood, το οποίο φυσικά συνοδεύεται από την ανάγκη μας να τακτοποιήσουμε το σπίτι, να προετοιμάσουμε τον χώρο μας για τον χειμώνα και να τον ανανεώσουμε, με βάση τα νέα trends στη διακόσμηση.

Και ο Νοέμβριος σημαίνει πάντα δύο πράγματα: Τα Χριστούγεννα απέχουν μία «ανάσα» και η Black Friday είναι εδώ για να αποκτήσεις ό,τι χρειάζεσαι, σε πολύ καλές τιμές. Το σπίτι μας, άλλωστε, είναι το προσωπικό μας «καταφύγιο», το μέρος στο οποίο πάντοτε θα φτιάχνουμε νέες αναμνήσεις. Και κάθε έπιπλο, δωμάτιο και αντικείμενο είναι κομμάτι της ιστορίας που δημιουργούμε.

Αν, λοιπόν, αγαπάς και εσύ τη διακόσμηση και νιώθεις ότι έφτασε η στιγμή για αλλαγές που θα δώσουν στον χώρο σου cozy vibes, διαβάζεις το σωστό κείμενο! Διότι δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από την Black Friday για να αναβαθμίσεις την αισθητική των δωματίων σου και εμείς, βρήκαμε για εσένα τα πιο hot trends που αξίζουν την προσοχή σου. Το μόνο που μένει, είναι να κάνεις την έρευνα αγοράς σου για να βρεις τα πιο ξεχωριστά deco items στις πιο «δυνατές» προσφορές.

Τα ζεστά και πλούσια χρώματα είναι τάση φέτος τον χειμώνα

Τα χρώματα παίζουν σημαντικό ρόλο για τη δημιουργία μιας cozy ατμόσφαιρας τον χειμώνα. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να βρεις μαξιλάρια για τον καναπέ, κουρτίνες για σαλόνι και κρεβατοκάμαρα και χαλιά στις αποχρώσεις του βαθύ κόκκινου, του καφέ σοκολατί και του mustard κίτρινου. Όπως και να το κάνουμε, είναι οι τάσεις για φέτος και θα τα βλέπουμε παντού. Μπορείς ακόμα και να βάψεις ή να διακοσμήσεις έναν τοίχο με πίνακες, posters ή ταπετσαρίες, χρησιμοποιώντας την παλέτα αυτών των χρωμάτων. Πίστεψε μας, μερικά «ζεστά» χρώματα στους χώρους αρκούν για να μπεις σε winter mood, οπότε, ξεκίνα να αναζητάς τα καλύτερα deals.

Πες «ναι» στη μίξη υλικών και σχεδίων για εντυπωσιακά αποτελέσματα

Αυτό το trend συνδυάζει διαφορετικά styles, patterns, εποχές και στοιχεία και σε καλεί να δημιουργήσεις ένα μοναδικό και προσωπικό στυλ στους χώρους σου. Το «μυστικό» εδώ είναι να μην διστάσεις να συνδυάσεις μοντέρνα κομμάτια με vintage έπιπλα, όπως είναι ένας καναπές εποχής (στυλ granny) ή αντικείμενα σύγχρονης τέχνης με ethnic στοιχεία. Επέλεξε, για παράδειγμα, μία πετρόλ βελούδινη πολυθρόνα σε συνδυασμό με ένα τραπεζάκι bamboo για το σαλόνι ή το χολ σου. Μπέρδεψε υφάσματα και prints, υλικά και σχέδια με έναν ανέμελο τρόπο που θα κάνουν τον χώρο σου πιο φιλικό. Ετοίμασε ένα πλάνο στο μυαλό σου και ξεκίνα την online αναζήτηση για να ανακαλύψεις τις καλύτερες προσφορές.

Φέρε τη φύση στο σπίτι σου -και μας ευχαριστείς μετά

Γνωρίζεις πως οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, αλλά η ένταξη φυσικών στοιχείων στο σπίτι σου, δεν πρόκειται απλά για μόδα, αλλά για τρόπο ζωής. Πέρα από το στυλ που προσδίδουν στον χώρο σου, μπορούν να μειώσουν το άγχος και το στρες σου και να αυξήσουν τη δημιουργικότητά σου. Τι περιμένεις, λοιπόν; Η Black Friday πλησιάζει και είναι η ευκαιρία σου να κάνεις μερικές «φυσικές» προσθήκες στους χώρους σου.

Ξεκινά την αναζήτησή σου από τα κρεμαστά φυτά εσωτερικού χώρου, που μπορείς να προσθέσεις στη βιβλιοθήκη σου. Προσπάθησε να επιλέξεις ένα βαμβακερό πάπλωμα για το δωμάτιο σου σε γήινες αποχρώσεις και προτίμησε σαν υλικό το μπαμπού ή τον φελλό για τις καρέκλες και τα τραπέζια που θα αναβαθμίσουν την τραπεζαρία σου. Τέλος, μπορείς να ολοκληρώσεις τη «φυσική» όψη του σπιτιού σου με την αναζήτηση βάζων ή διακοσμητικών από πέτρα για να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ένα φυσικό τοπίο.

Το φαγητό σαν διακόσμηση είναι απίστευτα fun

Ένα ακόμη trend που συνεχίζει να επικρατεί είναι τα αντικείμενα διακόσμησης που έχουν ως θέμα το φαγητό. Από πίνακες ζωγραφικής με νεκρή φύση και φρούτα, μέχρι μοντέρνες κανάτες σε σχήμα σταφυλιού και άλλων εσπεριδοειδών. Αξεσουάρ σε σχήμα αβγού και κρουασάν μπορούν, επίσης, να αποτελέσουν επιλογές σου για την κουζίνα και το σαλόνι σου. Ακόμα, φωτιστικά σε σχήμα μπανάνας και παρόμοια food inspired διακοσμητικά που κρύβουν χιούμορ, ολοκληρώνουν την διαμόρφωση του χώρου σου με τον πιο παιχνιδιάρικο τρόπο και βρίσκονται στο επίκεντρο για το καθιερωμένο «κυνήγι» των προσφορών αυτήν την Black Friday.

Ο «ζεστός» μινιμαλισμός είναι το trend που αναζητούσες

Τα Black Friday deals φέτος έχουν μινιμαλιστική διάθεση. Καθαροί χώροι με πινελιές από ζεστές υφές είναι το χαρακτηριστικό αυτού του κινήματος. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να ξεκινήσεις την έρευνα αγοράς για έπιπλα από ξύλο ή μέταλλο με μινιμαλιστική διάθεση, απλά σχήματα και ίσιες γραμμές. Επίλεξε ένα χρώμα και χρησιμοποίησε το επανειλημμένα με διαφορετικούς τρόπους, για τον τοίχο, τα έπιπλα, τα υφάσματα. Με αυτόν τον τρόπο, θα επιτύχεις καθαρές γραμμές χωρίς να θυσιάσεις την αίσθηση θαλπωρής. Τα μάλλινα χαλιά και τα απαλά υφάσματα έρχονται να συμπληρώσουν το minimalistic style που θέλεις να υιοθετήσεις φέτος τον χειμώνα.

Τι λες αν αυτήν την Black Friday αφιερώσεις λίγο χρόνο για να βρεις τα deals που θα κάνουν level up στη ζωή σου εντός και να προετοιμάσεις τους χώρους σου για τον χειμώνα; Οργάνωσε την wish list σου και άρχισε την online έρευνα αγοράς σου, ώστε να βρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές με έμπνευση από τα νέα décor trends.