Η Όπερα του Sidney έγινε camping

Η Όπερα του Sidney έγινε camping

Μια νέα πρόταση κατασκήνωσης, εμπνευσμένη από την αρχιτεκτονική της διάσημης Όπερας του Sidney, ήρθε για να αλλάξει το camping όπως το ξέραμε μέχρι τώρα.

Η Όπερα δεν είναι για όλους τους ανθρώπους. Είναι μόνο για αυτούς που κατανοούν και εκτιμούν την δύναμη της μαγείας της στο έπακρον και όλα αυτά που τους προσφέρει. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το Opera Folding Camper, μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη σκηνή για όσους αγαπούν το camping αλλά θέλουν να το κάνουν με έναν πιο σύγχρονο, μοντέρνο και στυλάτο τρόπο.

Σκηνές και τροχόσπιτα υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία στην αγορά, το Opera όμως είναι μια κινητή designer σουίτα που έχει μια δική της, ξεχωριστή κλάση και προσφέρει όλες τις ανέσεις ενός κανονικού εξοχικού. Τα χαρακτηριστικά του μπορούν να ανταγωνιστούν αυτά ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε την φύση και την εμπειρία του camping στο έπακρον, χωρίς να στερηθείτε την άνεση. Δηλαδή, ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδεύει κάποιος.

Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με ατσάλινο νεροχύτη και μετακινούμενη βρύση, ενώ τα ηλεκτρονικώς ρυθμιζόμενα πηχάκια των κρεβατιών και τα στρώματα με την διπλή επιλογή ύψους είναι η βάση για έναν απολαυστικό ύπνο. Το μπάνιο διαθέτει κεραμική βρύση, ενώ το τηλεφωνάκι της ντουσιέρας μπορεί να τραβηχτεί μέχρι έξω, για να κάνετε το μπάνιο σας στην εξοχή. Οι αποθηκευτικοί χώροι ανοίγουν τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό του Opera και το ψυγείο έχει χωρητικότητα 36 λίτρων, για ότι χρειαστείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Αν ακόμα και μετά από αυτή την απίθανη νέα πρόταση δεν θέλετε να ξεκινήσετε το camping, μάλλον δεν θα το κάνετε ποτέ.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Opera Folding Camper εδώ.