Ένα χριστουγεννιάτικο δώρο για το σπίτι σας

Ένα χριστουγεννιάτικο δώρο για το σπίτι σας

Εάν δεν έχετε χώρο για ένα κανονικό τζάκι στο σπίτι σας, βάλτε ένα οικολογικό.

Οι εικόνες της γιαγιάς που διαβάζει παραμύθια δίπλα στο τζάκι, της παρέας των φίλων που συζητά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες δίπλα από τη φωτιά και του ζευγαριού που ψήνει ζαχαρωτά στο τζάκι για να γιορτάσει άλλη μία μέρα έρωτα είναι κλασικές αξίες που ομορφαίνουν της ζωές όλων. Τι γίνεται όμως όταν μένουμε σε μικρά σπίτια και δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να βάλουμε τζάκι και καμινάδα;

Η μοντέρνα διακόσμηση έχει τη λύση που δεν είναι άλλη από τα τζάκια βιοαιθανόλης. Τα οικολογικά αυτά τζάκια που μπορείτε να βάλετε εύκολα στο χώρο σας άσχετα από τα τετραγωνικά, δεν χρειάζονται ούτε ηλεκτρικό ρεύμα, ούτε φυσικό αέριο και με την καύση της βιοαιθανόλης, του καύσιμου του μέλλοντος, παράγουν πραγματική φλόγα.

Δεν έχουν καπνούς, δε χρειάζονται καμινάδα και με ένα gel των 3 ευρώ μπορείτε να περάσετε ένα όμορφο βράδυ δίπλα στο τζάκι. Καταστήματα όπως το easyfire.gr εμπορεύονται τέτοια τζάκια και μπορούν να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες για αυτή τη ζεστή νότα διακόσμησης που είναι deco trend παγκόσμια.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο easyfire.gr.