Οι σουηδοί designers," Form us with Love" και οι οικολογικές προτάσεις τους

Οι σουηδοί designers," Form us with Love" και οι οικολογικές προτάσεις τους

Η ομάδα Form us with Love σχεδιάζει αντικείμενα, έπιπλα και εσωτερικούς χώρους με γνώμονα την υψηλή αισθητική και αγάπη για το περιβάλλον.

Οι Σουηδοί Form us with Love οι οποίοι δημιούργησαν το προσωπικό τους στούντιο το 2005 κατάφεραν να καθιερωθούν πολύ γρήγορα κερδίζοντας το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενων δημιουργών στο Red Dot Design το 2007 αλλά και πολλές διακρίσεις στη χώρα τους.

Οι Petrus Palmér, John Löfgren και Jonas Pettersson επιλέγοντας το όνομα «Form us with Love» υποδηλώνουν την κοινή φιλοσοφία και των τριών στον τρόπο με τον οποίο θέλουν να δουλεύουν.

Η ακτίνα δράσης τους εκτείνεται από την παραγωγή επίπλων, φωτιστικών, κεραμικών και διάφορων αξεσουάρ μεχρι τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων. Συγκλίνοντας στις θέσεις τους περί αισθητικής και οικολογίας σχεδιάζουν εξαιρετικά καλαισθητα αντικείμενα από ανακυκλωμένα ή άχρηστα υλικά όπως τα καθίσματα Button που επενδύονται με ρετάλια που περισσεύουν στους ταπετσέρηδες ή το ρολόι της σειράς Bendable Interior Object από ανακυκλωμένο αλουμίνιο.