Ο ξενώνας της Kate Hudson

Ο ξενώνας της Kate Hudson

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Matthew Bellamy αγόρασαν το σπίτι δίπλα από το δικό τους, στην Καλιφόρνια, για να φιλοξενούν τους φίλους τους!

Πριν από ένα χρόνο, και όσο η Kate Hudson ήταν ακόμα έγκυος στο δεύτερο παιδί της, η ίδια και ο Matthew Bellamy αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να επεκτείνουν το σπίτι τους στο Pacific Palisades της Καλιφόρνια, αγοράζοντας το διπλανό σπίτι. Για το κτίσμα, που χρονολογείται από το 1935, το ζευγάρι διέθεσε 5.3 εκατομμύρια δολάρια. Το -έκτασης 650 τετραγωνικών μέτρων- σπίτι έχει πέντε κρεβατοκάμαρες και έξι μπάνια, ενώ το ζευγάρι το χρησιμοποιεί σαν ξενώνα.

Παρότι οι φήμες ήθελαν την Hudson να ψάχνει να αγοράσει σπίτι στο Λονδίνο ή στο δυτικό Λος Άντζελες, η ίδια δεν φαίνεται διατεθειμένη να εγκαταλείψει το Pacific Palisades, όπου μεγάλωσε και όπου μένει, μέχρι και σήμερα, η διάσημη μαμά της, Goldie Hawn και ο πατριός της, Kurt Russell. Πάντως, από τις φωτογραφίες το συμπέρασμα που μπορουμε να βγάλουμε είναι οτι το σπίτι είναι λίγο extravagant για ξενώνας, αλλά, άμα είσαι η Hudson, τι ανάγκη έχεις;

Διαβάστε ακόμα: Kate Hudson: Ήρθε για διακοπές στη Σκιάθο (φωτο)