Mariah Carrey: Πουλά το πολυτελές ησυχαστήριό της!

Mariah Carrey: Πουλά το πολυτελές ησυχαστήριό της!

Αποχαιρετά το σπίτι στο οποίο παντρεύτηκε

H Mariah Carey έβαλε πωλητήριο και αυτή! Στο σφυρί βγάζει την πολυτελή βίλα της στις Μπαχάμες, στην τρελή τιμή των $5.5 εκατομμυρίων.Η έπαυλη δεν είναι απλά ένα εξοχικό για την τραγουδίστρια αλλά σημαντικός σταθμός ορόσημο στη ζωή της μιας και εκεί ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σύζυγός της Nick Cannon το 2008.

Το μίνι παλάτι αυτό βρίσκεται επί της παραλίας και έχει απευθείας πρόσβαση στην ειδυλλιακή λευκή άμμο, καθώς και αμέτρητους εξωτερικούς χώρους με θέα στη θάλασσα. Το πέτρινο τζάκι στον κήπο και το τεράστιο barbecue βλέπουν σε μία καταγάλανη πισίνα 40 τμ στην οποία έχουν θέα το σαλόνι και τα υπνοδωμάτια που βγαίνουν σε υπέροχα μαρμάρινα μπαλκόνια. Κάποιες από τις κρεβατοκάμαρες διαθέτουν τα δικά τους πριβέ σαλόνια.

Η έπαυλη βρίσκεται στο κέντρο μιας ήσυχης κοινότητας, μιας και η τραγουδίστρια ήθελε να προστατεύσει την προσωπική της ζωή. Και όταν το λέμε αυτό, το εννοούμε μιας και πρόσβαση στο σπίτι έχει κανείς μόνο από ελικόπτερο ή μέσω μίας γέφυρας που κατεβάζει ηλεκτρονικά ειδικός φρουρός. Ανάγκη από χρήματα το ζευγάρι δεν έχει, καθώς οι περιουσίες τους μαζί ξεπερνούν τη φαντασία- αλλά η απορία παραμένει: ποιος μεγιστάνας θα αγοράσει άραγε ένα σπίτι χωρίς πρόσβαση;

Διαβάστε ακόμη:

Punk Shui: Η νέα τάση ανατροπής στο deco που κερδίζει στα σημεία!

Πεφταστέρι: Κι όμως πρόκειται για σπίτι κανονικότατο!

Serenad: Η πιο τέλεια πολυθρόνα δεν είναι παρά ένα ολόγραμμα (ακόμη)!