(D)Eco πρόταση για τους τοίχους σας

(D)Eco πρόταση για τους τοίχους σας

Μια σειρά αυτοκόλλητων που θα σας χτυπά το «πράσινο καμπανάκι».

Ετοιμάζεστε για να βγείτε και έχετε αναμμένα τα φώτα του μπάνιου, του σαλονιού και της κρεβατοκάμαρας επειδή πηγαινοέρχεστε συνεχώς από το ένα στο άλλο. Βάζετε το λάπτοπ να φορτίσει και το ξεχνάτε στην πρίζα για τρεις μέρες. Πλένετε τα δόντια σας και αφήνετε τη βρύση να τρέχει όση ώρα τα βουρτσίζετε. Αυτά, και πολλά, πολλά, άλλα, είναι παραδείγματα της καθημερινής σπατάλης ενέργειας που κάνουμε στα σπίτια μας χωρίς καν να σκεφτόμαστε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Η κολεκτίβα σχεδιαστών hu2 design, με έδρα το Λονδίνο, σκέφτηκε να δώσει μια λύση σε αυτό το πρόβλημα, με τον τρόπο που αυτοί ξέρουν καλύτερα. Δηλαδή με τη χρήση design εφαρμοσμένου σε εσωτερικούς χώρους.

Δημιούργησαν έτσι μια σειρά αυτοκόλλητων για τοίχους, παράθυρα και έπιπλα, τα σχέδια των οποίων λειτουργούν ως «πράσινα καμπανάκια» για τη συνείδησή μας. Φτιαγμένα από κολλητικό υλικό χωρίς χρήση PVC και χλωρίου, είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον και έχουν σκοπό να κάνουν κι εμάς να σκεφτόμαστε περισσότερο πράσινα, ενώ παράλληλα αποτελούν μια ιδιαίτερη, όμορφη και «παιχνιδιάρικη» πρόταση για εσωτερική διακόσμηση. Ρίξτε μια ματιά στις εικόνες και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Μπορείτε να τα παραγγείλετε εδώ: www.hu2.com