Δείτε το σπίτι μιας οικογένειας που λατρεύει το χρώμα

Δείτε το σπίτι μιας οικογένειας που λατρεύει το χρώμα

Κατάφεραν να μετατρέψουν το χώρο τους σε παιχνίδι σχωμάτων, φωτός και αποχρώσεων

To σπίτι του David και της Dorothy δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα. Βρίσκεται στο Los Angeles και καταφέρνει να συνδυάζει το industrial της αποθήκης με τη ζεστασιά ενός σπιτιού που βασίζεται στις ανθρώπινες ανάγκες.

Το αποτέλεσμα θυμίζει loft ανά επίπεδο και είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Το νεαρό αυτό ζευγάρι, φτιάχνει το σπίτι του χρόνια τώρα, χωρίς τη βοήθεια διακοσμητών και αρχιτεκτόνων, ανακαινίζοντας τις γωνίες και προσθέτοντας στα σημεία τα δικά του αγαπημένα στοιχεία, πάντα με κύριο γνώμωνα το χρώμα. Κατάφεραν να μετατρέψουν έναν κρύο ίσως όγκο σε αριστούργημα vintage και pop-art αισθητικής.

Λατρεύουν τη χαρά, την ενέργεια, το φως, τα διαφορετικά υλικά και το πράσινο. Έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια μεγάλη μεν μα ολοζώντανη φωλιά για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Έπιπλα από πλεξιγκλάς που διαχέουν το φως, μεγάλες τζαμαρίες, χρωματιστή σκάλα, χαλιά από patchwork, πολύχρωμες μαξιλάρες, αμέτρητα βιβλία. Το ξύλο και τα εμπριμέ υφάσματα κυριαρχούν ενώ οι ρίγες φαίνονται να έχουν την τιμητική τους. Το ζευγάρι είναι μαζί 9 χρόνια και φαίνεται πως ταιριάζουν πολύ, ιδίως στο γούστο και το κοινό όραμα.

Διαβάστε ακόμη:
Φουτουρισμός και pop αισθητική των 60's από τη Γερμανία

Μέσα στο δάσος με τα απολύτως απαραίτητα

Από αποθήκη σε κοινόβιο που μετατράπηκε σε πολυτελές loft