Little DeMille: Το μαγευτικό σπίτι Vanessa Hudgens θυμίζει βίλα στην Ιταλία

To σπίτι της ηθοποιού Vanessa Hudgens έχει παράδοση.

«Όταν είμαι στο Λος Άντζελες, το πρώτο πράγμα που κάνω το βράδυ είναι να κάνω μπάνιο», λέει η ηθοποιός. Είναι μια κυριολεκτική και μεταφορική βουτιά στο καταφύγιο που έχει φτιάξει για τον εαυτό της στο Los Feliz, το οποίο βρίσκεται σε μια κατάφυτη γειτονιά στην πλαγιά ενός λόφου δίπλα στους λόφους του Χόλιγουντ.

Όπως εκμυστηρεύεται η ίδια στο περιοδικό Architectural Digest «πέρασαν 5 χρόνια ψάχνοντας για το συγκεκριμένο σπίτι. Υπήρχαν τόσα πολλά πράγματα σε αυτό που με εντυπωσίασαν», λέει η ηθοποιός.

«Περπατώντας μέσα από την πύλη και βλέποντας αυτό το σπίτι καλυμμένο με κισσό, περιτριγυρισμένο από ελιές, ήταν σαν να με είχαν μεταφέρει στη Γαλλία ή την Ιταλία. Ένιωσα σαν να κάνω μια τέτοια απόδραση».

Και όταν έμαθε την ιστορία του σπιτιού, τότε ήταν που το λάτρεψε.

«Ονομάζεται Little DeMille, και κατασκευάστηκε από τον σκηνοθέτη Cecile B. DeMille το 1922, υποτίθεται για την ερωμένη του». Πριν από τη Hudgens, το σπίτι αυτό ανήκε στον ηθοποιό Gary Oldman, ο οποίος είχε τοποθετήσει γαλλικά δρύινα πατώματα του 18ου αιώνα. «Ήθελα ένα παλιό σπίτι», λέει η Hudgens. «Για μένα, υπάρχει κάτι τόσο ρομαντικό σε αυτό, ένα σπίτι με χαρακτήρα και ιδιορρυθμίες. Λατρεύω τα παλιά στοιχεία του Χόλιγουντ: τους αεραγωγούς Art Deco, τον πολυέλαιο πάνω από τη σκάλα, την αυλή που μοιάζει με πάρκο».